Hodnocení Pianista (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 41 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:9.8.2020
Uživatel z e-shopu Norbert V. | 9.8.2020 10:03

Balení  
Kvalitně zabaleno.

Video  
Skvělý obraz.

Audio  
Skvělý zvuk.

Bonusy  
Nehodnoceno.

Verdikt
Doporučuji (koho zajímá toto téma).

   
Uživatel z e-shopu Gejza N. | 1.6.2020 10:51

Balení  
super

Video  
vyborné

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
doporučujem každemu

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 9.3.2020 10:04

Balení  
Tak uplně obyčejný amaray bez vnitřního potisku. zde není moc co hodnotit. bla bla bla bla bla bla vla

Video  
Čekal jsem u tak důležitého akvalitního filmu větší péči. Bezprostředně před vložením blu ray jsem si pouštěl kvůli srovnání menu a bonusů i film na DVD a nijak uchvácen tedy blučkem nejsem.

Audio  
Ano solidní úroven. Část filmu jsme dal v originále (no angličtině ve filmu o Polácích ..), část česky a zvukově solidní.

Bonusy  
Tohle je největší benefit celé edice. Disk obsahuje tři dlouhé dokumenty celkově o stopáži 90 min s cz titulky a velmi mnoho zajímavých informací.

Verdikt
Ale tak jo - jde to. Obrazová kvalita je ucházející, ikdyž oproti dívku nic moc posun a hlavním benefitem je skvělá nálož bonusů s cz podporou. Koupi doporučuju za výprodejovou cenu 199kč.

   
Uživatel z e-shopu Rudolf B. | 27.3.2019 05:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Naprostá spokojenost

   
petr golf | 25.2.2019 20:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
SUPER

   
Uživatel z e-shopu Martina K. | 20.11.2018 11:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Nádherný film s vynikajícím hereckým obsazením

   
Uživatel z e-shopu Lukáš D. | 17.11.2018 11:07

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Honza | 15.3.2017 15:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je klasický plastový obal, kterému sice nemám co vytknout, ale ani zde neni nic vyjímečného, co bych mohl vyzdvihnout.

Video  
Obrazová stránka je na vysoké úrovni, nenašel jsem žádnou vadu, vše je takové, jak by mělo být .

Audio  
Po zvukové stránce nemám filmu také, co bych vytkl, vše je v naprostém pořádku a bez chyb. Dabing jsem si nepouštěl.

Bonusy  
Bonusů je tu hodně, všechny jsem zatím neviděl. Ale hodina a půl bonusů je podle mě naprosto dostačující.

Verdikt
Oscarový snímek, na který by se měl kouknout každý filmový fanoušek.

   
blinkman | 13.4.2016 08:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opäť klasický MagicBox. Modrá škatuľka s kino plagátom bez vnútorného artworku. Potlač discu jednoduchý iba s názvom filmu. Priemer.

Video  
Štandardná úroveň prepisu na BD. Jedná sa o starší film, ale obraz je aj tak dostatočne ostrý a šum minimálny.

Audio  
Originál aj dabing je v DTS HD, takže tu nie je čo vytknúť. Veľmi kvalitný zvuk, ktorý veľmi dobre vyznie hlavne na domácom kine.

Bonusy  
Viac ako 1,5 hodiny bonusov s českými titulkami. Veľmi pútavý film o filme, rozhovory, v ktorých zaznie veľa dôležitých informácii. Super.

Verdikt
Oscarový Pianista úžasne vykresľuje atmosféru druhej svetovej vojny vo filme. BD je okrem obalu (zasa raz MagicBox nesklamal) spracovaný veľmi kvalitne - odporúčam!

   
Aloman | 12.2.2016 15:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejné plastové balení vynikajícího filmu Pianista. Uvnitř samozřejmě žádný artwork, obyčejný potisk disku.

Video  
Myslím, že přepis na blu-ray dopadl docela v pohodě, možná mohlo být o trošku lépe, ale oproti DVD je rozdíl znát.

Audio  
Zvuková stránka je v originálním znění na velmi dobré úrovni, český dabing nesleduji, tudíž nemohu hodnotit.

Bonusy  
Něco přes hodinu a půl bonusů. které jsou opatřeny českými titulky, což je velmi pozitivní věc a díky za to.

Verdikt
Vynikající film Romana Polanskiho v bohužel příliš obyčejném balení, po technické stránce v pořádku.

   
capefear | 6.1.2016 15:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
...-.-..-.............................................................................--------------------

Video  
..............................................................................................................

Audio  
............................................................................................................

Bonusy  
.............................................................................................................

Verdikt
................................................................................................................

   
Ferry Sally | 19.12.2015 20:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obyčejný modrý plastový amaray se zajímavým venkovním přebalem, samozřejmě jak jinak bez vnitřního artworku. Na Blu-ray disku pouze černý potisk s názvem filmu.

Video  
Video přepis do vysokého HD rozlišení 1080 p dopadl velice dobře na film z roku 2002. Naprostá spokojenost
s jasem i kontrastem obrazu, i barevné podání je v pořádku.

Audio  
Originální zvuková stopa DTS - HD Master audio 5.1 je na velice dobré úrovni - s datovým tokem 1746 kbps. Kupodivu i český dabing ve formátu beze ztrátového kodeku DTS - HD Master audio 5.1 s datovým tokem 1615 kbps má velice detailní a dynamický zvuk. Jen tak dál....

Bonusy  
Bonusů je na Blu-ray disku cca. 1 hod 34 min, jsou pouze v SD rozlišení 576 i a mají českou podporu - titulky.
Mají zajímavý a poutavý obsah.

Verdikt
Toto vynikající válečné drama v režii Romana Polanského patří k jednomu z mála filmů, které ukazují syrovou
tvář II světové války v její nesmyslné krutosti a brutalitě.....

   
OSCAR | 13.12.2015 11:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku.

Video  
Obraz je oproti dvd lepší.

Audio  
Originálna zvuková stopa je výborná aj reprodukcia soundtracku je výborna!

Bonusy  
ok,cz podpora
Příběh přežití: jak se točil Pianista
Rozhovor se scénáristou Ronaldem Harwoodem
Rozhovor se scénáristou Andrzejem Szpilmanem
Rozhovor s Danielem Szpilmanem
Původní trailer

Verdikt
Pianista je určite jeden z najlepších filmov, ktoré o holokauste vznikli,jasna kupa teraz v MB.

   
murcanek | 12.12.2015 16:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
.............................................................................................................

Video  
...............................................................................................................

Audio  
...............................................................................................................

Bonusy  
.................................................................................................................

Verdikt
......................................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Miloš N. | 25.10.2015 09:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
celkem dobré

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 23.6.2015 11:32

Balení  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů zde je asi cca hodinu a půl a i cz titulky... Všem vřele doporučuji.

Video  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů zde je asi cca hodinu a půl a i cz titulky... Všem vřele doporučuji.

Audio  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů zde je asi cca hodinu a půl a i cz titulky... Všem vřele doporučuji.

Bonusy  
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů zde je asi cca hodinu a půl a i cz titulky... Všem vřele doporučuji.

Verdikt
Obal pěkný.Film je výborný a zvukově jsem velmi spokojený.Bonusů zde je asi cca hodinu a půl a i cz titulky... Všem vřele doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Peter R. | 4.6.2015 22:50

Balení  
klasicka modra krabicka, vonkajsi artwork sa mi paci, vnutorny artwork ale chyba a potisk disku mohol byt tiez lepsi

Video  
kvalite videa ja osobne nemam co vytknut nevsimol som si nicoho co by mi vadilo takze u mna spokojnost

Audio  
co sa tyka zvukovej stopy tiez nemam co vytknut a ze cestina je v DTS je len velky plus, u mna spokojnost

Bonusy  
aj pre tych co maju radi bonusy si pridu na svoje je tu asi hodinka a pol bonusov a dokonca s ceskou podporou

Verdikt
Skvelý vojnový film,skvelý príbeh,videl som to už viackrát a pozrem si to znova,takže jednoznačne odporúčam

   
otokovo2222 | 15.5.2015 22:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
klasicka modra krabicka, vonkajsi artwork sa mi paci, vnutorny artwork ale chyba a potisk disku mohol byt tiez lepsi

Video  
kvalite videa ja osobne nemam co vytknut nevsimol som si nicoho co by mi vadilo takze u mna spokojnost

Audio  
co sa tyka zvukovej stopy tiez nemam co vytknut a ze cestina je v DTS je len velky plus, u mna spokojnost

Bonusy  
aj pre tych co maju radi bonusy si pridu na svoje je tu asi hodinka a pol bonusov a dokonca s ceskou podporou

Verdikt
myslim ze film pozna kazdy takze kazdy vie o co ide, ja osobne doporucujem a v multibuy za 99kc je to jasna kupa

   
Uživatel z e-shopu romcaromca | 2.5.2015 07:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
známí krásný film z války. Proč ho nemít za tak skvělou cenu? Doporučuji

   
miissanek | 17.4.2015 17:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický modrý amaray, artwork bohužel bez vnitřního potisku - no, zase lepší, než aby tam byly zeklamy na nějaký další blbiny.

Video  
Patrně se nejedná o "áčkový film" a tak je znát, že obraz není úplně stoprocentní. Ovšem ve asrovnání s DVD to přeci je o něčem jiném.

Audio  
Zvuk velmi slušný. Originální DTS čistá, dynamika vyvážená. Dabing nehodnotím - pro mě naprostá ztráta času.

Bonusy  
Asi hodinka a půl bonusového materiálu kupodivu s českou podporou. Moc bych si přál, aby tomu tak bylo u každého filmu na BD.

Verdikt
Působivé válečné drama z židovského ghetta. Výborně obsazení hlavníé představitelé. Spolu se Schindlerovým seznamem asi nejlepší film s touto tématikou.

   
fefee | 12.4.2015 14:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický plastový modrý obal bez nejakých zmien oproti štandardu, potlač je už klasická na všetkých verziách skoro. Nič výnimočné.

Video  
Obraz je na veľmi dobrej úrovni a kvalite ktorá bohato postačuje tak ako s patrí na bluray štandard, spokojnosť.

Audio  
Zvuková stránka tohto produktu nie je vôbec špatná, ba naopak aj cz dabing ktorý sa nachádza na disku je podarený.

Bonusy  
Bonusy moc nepozerám ale sú na disku a nie je ich málo takže určite si prídu na svoje aj ostatný fandovia tohto filmu.

Verdikt
Zaujímavý a v celku dobrý film ktorý za tak lacný peniaz nemôže chýbať v žiadnej zbierke, určite spokojnosť.

   
Richie | 6.4.2015 10:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Splnilo očekávání...................................................................................

Video  
Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání...................................................................................

   
Innuendo87 | 2.4.2015 21:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi povedený přední obal. Škoda pouze černého po tisku disku a absence vnitřního artworku ale to uz je tak nějak tradice.

Video  
Video na velmi slusne úrovni. Menu pouze statické ale lepsi než pop-up ze :-) ......................

Audio  
Ja jsem spokojen, zvuk zase tak moc neresim. Majitele domácích kin asi budou malinko kritictejsi....

Bonusy  
Bonusu je poměrně dost o s českými titulky takže milovníci bonusu by mohli byt spokojeni............

Verdikt
vynikající film ve vynikající kvalitě. Není co dodat................................................

   
Chylajs | 30.3.2015 10:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Alauda | 24.3.2015 19:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasické balení BD, jako vždy B strana obalu vakát. Zde by se dalo obrazově vyjádřit jací Němci jsou zlí a jací chudáci jsou židé, opět obray nevyužit.

Video  
Vynikající zpracování filmu ve vysoké kvalitě a osudu po vyprovokovaném střetu Německa s Poláky. V individuálním pojetí je válečný konflikt vždy pouze tragedií individua.

Audio  
Hudební kreace spojené s výbuchy v prostorovém kvalitním zpracováním, začátek konfliktu mezi zeměmi dost deprimující.

Bonusy  
Tradiční zpracování a stále stejný obsah, přivítal bych spíše pohled na dobu s kameramany té doby včetně pravdy "jak to vlastně všechno začalo".

Verdikt
Filmy polského žida Romana Polanského mají svoji nezaměnitelnou kvalitu a náboj, který stojí za to být uložen do videotheky.

   
avatar | 15.3.2015 14:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku, disk je v černé barvě s bílým popisem - strohé, ale celkem vkusné..

Video  
Obraz je ve výborné kvalitě a to i přesto, že obraz je ve formátu 16:9, což je na obalu uvedeno současně s poměrem 2,35:1

Audio  
Zvuk je skvělej jako vždy český dabing je taky v pohodě jsem spokojen splnil očekávání..............

Bonusy  
Bonusů je přidáno cca 94 minut v HD kvalitě a s podporou českých titulků. Menu disku je pouze statické..

Verdikt
Vynikající válečné drama, které režíroval Roman Polanski. Disk s výborným obrazem i bohatou bonusovou výbavou..

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 15.3.2015 12:24

Balení  
Klasika amaray přepravka vnější obrázek je ok no uvnitř jako prakticky vždy bez obrázku.film to vynahradí

Video  
Myslím že obraz je oproti dvd vydání o mnoho lepší,na blu-ray bych čekal ještě o chlup lepší i tak ok.

Audio  
Zvuk je na disku uložen v angličtině a v češtině, oboje DTS-HD Master Audio, titulky jsou přidány pouze české

Bonusy  
Bonusů je přidáno cca 94 minut v HD kvalitě a s podporou českých titulků. Menu disku je pouze statické

Verdikt
Vynikající válečné drama, které režíroval Roman Polanski. Disk s výborným obrazem i bohatou bonusovou výbavou.

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 30.1.2015 19:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Borknagar | 29.1.2015 23:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 4.1.2015 07:00

Balení  
Balení je obyčejné bez vnitřního artworku, disk je v černé barvě s bílým popisem - strohé, ale celkem vkusné.

Video  
Obraz je ve výborné kvalitě a to i přesto, že obraz je ve formátu 16:9, což je na obalu uvedeno současně s poměrem 2,35:1

Audio  
Zvuk je na disku uložen v angličtině a v češtině, oboje DTS-HD Master Audio, titulky jsou přidány pouze české.

Bonusy  
Bonusů je přidáno cca 94 minut v HD kvalitě a s podporou českých titulků. Menu disku je pouze statické.

Verdikt
Vynikající válečné drama, které režíroval Roman Polanski. Disk s výborným obrazem i bohatou bonusovou výbavou.

   
123240 | 23.2.2014 09:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasika amaray vnější obrázek je ok no uvnitř jako prakticky vždy bez obrázku.film to vynahradí.

Video  
Myslím že obraz je oproti dvd vydání o mnoho lepší,na blu-ray bych čekal ještě o chlup lepší i tak ok.

Audio  
Originální zvuk je skvělej jako vždy český dabing je taky v pohodě jsem spokojen splnil očekávání.

Bonusy  
MILOVNÍCI BONUSOVÉHO OBSAHU MOHOU BÝT SPOKOJENI NEBOT ZDE JE DOSTATEK ZAJÍMAVÉHO MATERIÁLU NAVÍC.

Verdikt
Naprosto skvělej film oceněný oscary,toto byla životní role a.brodyho. filmový zážitek mohu jen doporučit

   
Uživatel z e-shopu Libor V. | 22.1.2014 23:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
kratas86 | 18.1.2014 19:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dezz66 | 4.11.2013 18:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
blackevil4 | 23.10.2013 11:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Jeden z mojich naj filmov z obdobia 2. svetovej vojny venujúci sa židom a ich neľahkému životu v tomto období ma očaril hlavne čo sa zvuku týka. Neurazí ani český dabing. Obraz mohol byž na tom ešte o niečo lepšie, ale aj tak vyzerá oproti dvd vynikajúco.

   
LucasGekko | 14.10.2013 17:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Ferry | 12.8.2013 10:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Steelfall | 18.7.2013 17:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvělý film z válečného prostředí 2. světové války, který zachycuje události v Polském židovském ghettu.

   
Kick077 | 5.6.2013 16:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Perfektně zpracovaný film díky kterému se dá podívat do nedávné minulosti a hrůz které k ní také patřily. Co se obrazu a zvuku týče, patří k těm povedeným.

   
Luk141888 | 18.5.2013 11:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Famózní film oceněný 3 Oscary, cena na filmaréně jako za 1 oběd v restauraci :-)
Super DTS-HDMA zvuk CZ i EN. Bonusy v dostatečné míře. Prostě za málo peněz hodně muziky. Doporučuji ke koupi.

   
Rankin Fitch | 11.5.2013 16:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Úžasné válečné drama, mnohokrát všudemožně oceňované a především režírované Romanem Polanskim, by mělo být v poličce každého přiznivce tohoto žánru. Adrien Brody předvádí svůj takřka životní výkon. PECKA!