Hodnocení STAR WARS 1 - 6 Kompletní Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (6 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 41 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:6.7.2020
Uživatel z e-shopu Petr B. | 6.7.2020 11:40

Balení  
Krásné

Video  
Paráda

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Jsem spokojen

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 19.2.2020 21:41

Balení  
Kvalitní a krásné zpracování, které se krásně výjímá ve sbírce. Atraktivní zpracování legendární ságy.

Video  
Neni co vitknout. Digitalizace starších dílů je perfektní a není co by bylo špatně. Ohledně obrazu max spokojenost. Snad jen 4K by bylo super 😂

Audio  
Původní dabing naprosto super! Český dabing je u ep 1-3 naprosto bez výtky snad jen malinko hlasitější zvuk, ale to muže být subjektivní. U ep 4-6 chybí původní dabing ala WHS. Nový dabing je lehce infantilní.

Bonusy  
Bohužel tato steelbook verze nemá žádné bonusové materiály jež bych mohl hodnotit. Nicméně absence bonusu nic neubírá na kvalitě a dojmu.

Verdikt
Pro fanouška Star Wars určitě nutnost mít. Ačkoliv absence bonusů je škoda, audiovizuální zábava i zpracování to vše plně vynahrazuji. Celkově bych hodnotil 8/10.

   
Uživatel z e-shopu tomask | 4.8.2019 12:26

Balení  
Moc pěkné steelbookové vydání SW série s krásným vnitřním artworkema hlavně debossem názvu Star Wars u všech balení, takže super.

Video  
Přepis do digitálu je vypiplaný, tj. obrazová kvalita filmu je perfektní bez zásadních ruchů či jiných obrazových vad, takže zde naprostá spokojenost.

Audio  
Originální zvuková stopa je naprosto perfektní. Česká zvuková stopa je použitým kodekem standard DVD, k Blu-ray standard má kvalita české zvukové stopy daleko. Avšak pozor u první tří dílů je zvuk hlasitější než originál. Český dabing je povedený u první tří dílů a u původních zbylých tří dílů nový a chladný dabing bez vtipu, škoda, že nebyl zachován dabing z konce devadesátých let i přes několik málo nesrovnalostí v překladu.

Bonusy  
Kámen úrazu této steelbooková série je absence bonusů. Avšak byla využita kapacita disků s filmem k maximální obrazové kvalitě.

Verdikt
Super dobrodružné sci-fi a nostalgie + kult s výbornou audio-vizuální podívanou pro všechny. Pouze škoda absence bonusových disků.

   
Uživatel z e-shopu Jiri M. | 19.5.2018 16:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lubos B. | 6.3.2018 18:39

Balení  
nádhera - hlavně druhá strana - klasicky malované původní obrázky

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vasyl S. | 21.9.2017 19:29

Balení  
Naprosto geniální - portréty ikonických postav z kultovní série Star Wars. Povinnost pro každého fanouška.

Video  
Škoda slov - SW jsou všechny důmyslně natočené, ikdyž ve Phantom Menace je vidět vcelku okaté CGI, ale to je drobnost.

Audio  
Od výstřelů blasterů, po klidné jednání Jediů v jejich radě - vše je slyšet dobře a srozumitelně. Žádná výtka.

Bonusy  
Vcelku zajímavý obsah, který potěší nejednoho fanouška star wars. Nevadilo by mi, kdyby toho bylo víc, ale aspoň tak.

Verdikt
Skvostná hexalogie, která nema chybu snad v žádném ohledu. Kultovní filmy, jak OT, tak Prequels. Doporučuji. Díky FA!

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 30.5.2017 15:04

Balení  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Video  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Audio  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Bonusy  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Verdikt
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

   
MarcX | 7.2.2017 15:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standardně zpracovaná Steelbook kolekce s prvotřídně vybranými motivy k jednotlivým snímkům. Na přední straně je vždy zobrazena jedna z klíčových postav pro daný díl, na zadní straně je poté zobrazen artwork oficiálního plakátu k danému dílu. Hodnocení 7/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,35:1, tudíž naprosto identickým formátem, v němž byl snímek natočen. Kvalita videa je na vysoké úrovni. Minimální množství zrna. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 6.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 9/10.

Bonusy  
Kolekce BD Star Wars disponuje českými i anglickými titulky. Disky neobsahují bonusový materiál. Hodnocení 5/10.

Verdikt
Celkové hodnocení 7/10. Kvalitně zpracovaná Steelbook kolekce. Výhodnost koupě: 1-600Kč = 100%, 601-1200Kč = 85%, 1201-1800Kč = 70%, 1801-3000Kč = 55%.

   
Uživatel z e-shopu borek | 27.12.2016 12:02

Balení  
Steelbooky jsou nádherné, nápis Star wars embosovaný. Ale k dokonalosti ještě něco chybí. Jednotlivé disky jsou samostatně, chtělo by to nějaký "futrál".

Video  
Od Lucas Arts, které stojí za normou THX jsem očekával maximální kvalitu. A dočkal jsem se. Obraz je opravdu impozantní. I u nejstaršího dílu série.

Audio  
Originál jsem ještě nezkoušel, protože se na to díváme s malým synem. Takže zatím jsem slyšel jen dabing. Je povedený. Není vůbec špatný. U starších epizod je poznat, že je film starší, ale i tak spokojenost.

Bonusy  
Bonusy téměř nesleduji, takže je neřeším. Tady jsou asi jen audiokomentáře tvůrců, co jsem se díval na popis na obalu.

Verdikt
Star wars jsem jako fanda sci-fi nikdy moc v lásce neměl, přišly mi zbytečně dětinské. Edici jsem pořídil jako dárek pro staršího syna, pořád mlel o Darth Vaderovi. Zatím jsem viděl epizody 4 a 5 (znám téměř celou ságu až na pár prospaných okamžiků) a není to tak zlé. Impérium vrací úder se mi opravdu líbilo. Otázkou je, co bude v díle 6. Když jsem to před lety viděl, raději jsem usnul kvůli nějakým infantilním otravům, co tam byli. Tak jsem zvědavý, jak to na mě bude působit nyní. Filmy sledujeme v pořadí, jak byly natočeny, takže se dopředu obávám epizody 1 s Jar Jar Binksem. Toho jsem onehdá nerozdýchal... To je přesně ten infantilní zločin, kvůli kterému jsem SW před lety zavrhnul... :-)

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 12.8.2016 09:27

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Rostislav K. | 24.4.2016 14:33

Balení  
Star Wars SteelBook. Není třeba nic víc

Video  
Blu-ray

Audio  
Blu-ray

Bonusy  
Ještě jsem se na ně nedostal

Verdikt
Liboví čtrnácti hodinoví maraton :)

   
Uživatel z e-shopu Roman P. | 7.4.2016 07:00

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Captain America | 27.2.2016 11:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Všetkých šesť steelbookov má vhodne zvolený vizuál a hlavne aj predné časti, kde sa nachádzajú tváre a masky jednotlivých postáv. Na zadných častiach sa mi páčia vhodne zvolené plagáty.

Obsah  
Každý steelbook obsahuje po jednom blu-ray disku s vhodne zvolenou potlačou, ktorá pekne ladí s celkovým vizuálom.

Bonusy  
Je škoda, že disky neobsahujú žiadne bonusy, ktoré boli v predchádzajúcej edícii na samostatnom disku. Nachádza sa tu aspoň audiokomentár.

Verdikt
Jedná sa o premakanú a krásnu kolekciu, ktorá spolu s jednotlivými baleniami tvorí vizuálne bezchybnú kolekciu SW.

   
petar99 | 16.2.2016 15:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
jaturcat | 30.1.2016 11:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherné Steelbooky u všech dílů ! Všechny jsou embossované s vnitřním artworkem. Jen škoda, že nejsou pohromadě v nějakém speciálním obalu.

Video  
Obraz je na špičkové úrovni. Dokonce i u nejstarších dílů je to paráda a není zde vůbec co vytknout.

Audio  
Se zvukem je to naprosto stejné jako s obrfazem - prostě nez výhrad ! Zejména originál, ale i český dabing je povedený.

Bonusy  
Z bonusů se zde nachází pouze audiokomentáře tvůrců a herců, takže vlastně nic zajímavého.Chybí bonusové disky.

Verdikt
Parádní sběratelské Steelbooky všech ,prozatím vyšlých, dílů Star Wars ! K dokonalosti chybí pouze bonusové disky a nějaké pěkné balení na všech těchto 6 filmů.

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 17.1.2016 16:05

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
Rankin Fitch | 4.1.2016 23:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je sběratelsky vždy něco víc než obyčejné plastové balení. A Star Wars jsou vážně parádní steelbooky. :-)

Video  
Na tak staré filmy bylo vynaloženo evidentně hodně úsilí a vymačkalo se z toho, co se dalo. Pro fanoušky velké nadšení.

Audio  
Nový český dabing, i původní zvuk upravený oproti té prapůvodní klasice, ale i tak zážitek jako hrom. :-)

Bonusy  
Na jednotlivých BD pouze audiokomentáře, bonusové disky, které byly původně součástí té kolekce, tady chybí.

Verdikt
Už pro tu parádu by tyhle steelbooky ve sbírkách pravých fanoušků Star Wars neměly chybět, tak to zkrátka je.

   
Ice07 | 4.1.2016 09:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je dokonalé. Nemám vůbec co vytknout, je to nádhera, myslím, že povinost každého fandy. Opravdu super.

Video  
Po obrazové stránce nemám co vytknout i staré díly jsou skvělé, v tmavých scénách je vše jak má být. Super.

Audio  
Po zvukové stránce není co vytknout, originální stopa je úchvatná, český dabing je také velmi povedený.

Bonusy  
Bonusy zde nečekejte, je to škoda, jsou přidány u druhé edice bez steelbooků, škoda, myslím, že měli být i zde.

Verdikt
Celkové hodnotím tuto steelbook edici jako velmi povedenou, myslím, že povinost každého fanouška. Doporučuji. :-))

   
Uživatel z e-shopu Čuřík L. | 26.12.2015 10:55

Balení  
V pátém díle THE EMPIRE STRIKES BACK je nesprávně přiložen papírový přebal RETURN OF THE JEDI. Grafické zpracování je perfektní.

Video  
Pokoukání na velké UHD televizi nemá vůbec žádnou chybu. Jak u prvních tří dílů (IV, V,VI,) tak především u druhých tří dílů (I, II, III).

Audio  
Český dabing je naše klasika. Originální vynikající.

Bonusy  
Očekával bych při vydání takovéto speciální edice rozhodně vice speciálních bonusů i za cenu většího příplatku.

Verdikt
Až na jednu malou chybu s papírovým přebalem musím vyjádřit maximální spokojenost se zakoupením této edice. A budu se těšit na další.

   
audinmen | 25.12.2015 20:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Výborně zpracovaný steelbook. Jak přední tak zadní strana s velice pěkným.Výborný artwork jak vnějších, tak i vnitřní strany.

Video  
Obraz je opravdu velmi povedený se sytými barvami.NO PROSTĚ SUPER, SUPER, SUPER, není co víc dodat a napsat. Jak jsem psal, velice povedeny film

Audio  
Zvukové stránce nelze vytknout vůbec nic. A i dabing se u tohoto filmu povedl, i když originál je stejně lepší cz dabing

Bonusy  
Bonusy jsem shlédnul všechny a naprostá paráda.Slušná porce doplňujících informací v podobě bonusového materiálu

Verdikt
Steelbook byl pořádně zabalen .Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!

   
fefee | 22.12.2015 17:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Absolútne peckové, jediná výhrada je že si tie strany mohli tvorcovia steelbooku prehodiť, tie zadné mali dať dopredu a naopak. Škoda!!!

Video  
Video obraz je ostrý, krásne čistý a kvalitný ako sa na blu-ray edíciu patrí, nemám výhrady, je to super.

Audio  
Zvuková stopa eng originál je bravúrna, dabing ale poteší moc takže tiež nemám výhradu ani po tejto stránke.

Bonusy  
Bonusy su v podstate okrem komentárov nulové, takže nič pre fajnšmekrov bonusov. Našťastie vlastným aj 9 diskovú komplet edíciu takže tá mi to vynahradzuje :)

Verdikt
Jednoducho dokonalosť sama o sebe, jediné čo ma mrzí je ten dizajn, zadné strany steelbookov sú omnoho krajšie a mali byť na prednej strane. Tu tvorcovia u mňa zlyhali.

   
Uživatel z e-shopu Jakub M. | 7.12.2015 12:40

Balení  
Obaly jsou čistá pastva pro oči jak z vnější tak vnitřní strany. Za jedinou vadu steelbooků považuji až přespříliš kluzký povrch.

Video  
Naprosto skvělá kvalita, jak se dalo čekat. Jenom snad u epizody IV je už vidět trochu zub času, ovšem i tak je to radost se na to koukat ve FULL HD kvalitě.

Audio  
K tomuto aspektu nemám sebemenší výhrady. Sledováno zatím pouze v originální 6.1 DTS HD formátu s titulky a nutno říct, že naprosto splnilo mé očekávání.

Bonusy  
Výskyt pouze komentářů od tvůrců. Škoda jen že se do této sady sběratelských steelbooků nenašlo místo pro 3 bonusové blu-ray disky z 9-diskové edice.

Verdikt
Nemohl bych chtít hezčí a originálnější pojetí edic hvězdných válek, než jsou právě tyto steelbooky.

   
Aeternicus | 5.12.2015 11:10 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super, kdyby člověk nemusel napsat pro jeden kredit sto znaků, tak by to bylo odpovídající. Každá epizoda s tématickým potiskem daného steelu - super edice.

Video  
Zatím můžu hodnotit pouze epizody 1 - 4 a i u poslední zmíněné moc příjemný obraz, ostrý, povedlo se jim to.

Audio  
Dabing jsem neviděl na těchto discích, takže za mě pouze hodnocení anglické verze. Výborné, krásně člověk rozumí dialogům i při zvukových efektech.

Bonusy  
Ke každé epizodě komentáře tvůrců, přiznám se, neviděl jsem ještě ani jeden bonus takže se mi to špatně hodnotí, každopádně bonusy na discích jsou. Mohlo jich být víc než jen komentáře, třeba něco o vývoji natáčení a tak...

Verdikt
Konečně vyšla reedice navíc ještě ve steelbooku, super načasování před sedmou epizodou, nádherná edice, která by neměla chybět ve sbírce.

   
brachus | 29.11.2015 13:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jedná se o naprosto úžasné steelbooky po všech stránkách, jako takové budou ozdobou každé sbírky....

Video  
Obraz je čistý s otrými detaily, má věrné odání barev, s jeho kvalitou jsem zcela spokojen.......

Audio  
Originální zvuková stopa je výborná, pokud jde o český dabing, tak tento je na standardní úrovni...

Bonusy  
Disky neobsahují žádné bonusy, s čímž jsem již před koupí počítal..................................

Verdikt
Celkově nelze říci nic jiného, než že se jedná o perfektní edici všech stávajících dílů Hvězdných válek, pro fanouška je to jasná volba.

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 28.11.2015 18:19

Balení  
Úžasné kousky v lesklém provedení s embosovaným nápisem STAR WARS a vnitřním artworkem. Každý SteelBook má svojí papírovou kapsu se specifikací disku.

Video  
Obraz je parádní, poctivý datový tok je zde samozřejmostí - což je na výsledku hodně znát. Formát obrazu 2,35:1

Audio  
Zvuk je na discích uložen v angličtině DTS-HD Master Audio 6.1 a v češtině Dolby Digital 5.1, titulky jsou přidány české i anglické (na některých dílech i slovenské)

Bonusy  
Menu disků je pohyblivé. V bonusech se nachází pouze audio komentáře. Hlavně, že filmy mají super obraz !

Verdikt
Pro fandy STAR WARS absolutní nezbytnost a sběratelská záležitost - perfektní provedení SteelBooků !

   
Milan89 | 27.11.2015 17:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherné steelbooky, líbí se my debosované názvy filmů i zvolené potisky hlavně zadní strany, škoda jen potisků disků.

Video  
Na to, že se jedná většinou o staré filmy jsou VIDEA na velmy vysoké urovni, jedná se zkrtáka o špičkový obraz.

Audio  
AUDIO je na všech discích na velmy vysoké urovni, hlavně co se oroginálního zvuku týče, český dabing myslím neurazí.

Bonusy  
Nadšení opadlo u bonusového materiálu u filmů ve steelu se bonusy nenacházejí, u kolekce ano ovšem bez české podpory.

Verdikt
Dlouho sem se rozhodoval, kterou edici STAR WARS pořídit, nejprve jsem chtěl kolekci všech dílů ale když sem se dozvěděl že bonusy které se v kolekci objevují na samostatných discích neobsahují českou podporu, rozhodl jsem se pro tyto nádherné steely.

   
Morin | 24.11.2015 15:37 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

Video  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

Audio  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

Bonusy  
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

Verdikt
Very good product, a high level of image, everything as described on our website. Very highly recommended

   
Uživatel z e-shopu Petr M. | 22.11.2015 19:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Steelfall | 21.11.2015 20:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Mormenel | 18.11.2015 23:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je hodně povedené a k tomu vnitřní arwork,až na potištění disků,které mohlo bít možná troku jiné,ale jinak dobře odvedená práce.

Video  
Krásně vyladěný obraz, tak jak lze od BD očekávat. I starší filmy jsou velmi dobře převedeny do vysoké kvality.

Audio  
Originální zvuk se myslím velice povedl a český dabing je velice povedený a hlasy jsou dobře vybrány,takže spokojenost.

Bonusy  
Bonusy bohužel neobsahují, což je škoda, ale s tím jsem při koupi počítal. Vynahrazuje to ale kvalitní audio i video kvalita.

Verdikt
Edice je parádní. Libí se mi víc než ta předešlá. Tohle musí mít každý sběratel a pořádný fanoušek Star Wars!

   
Uživatel z e-shopu Dominik P. | 18.11.2015 10:08

Balení  
Nádherné provedení steelbooků, kde je hlavní logo filmu prohloubenou, což potěší. Velmi hezké jsou artworky na zadních stranách. Všech 6 steelů tak působí jako kompletní edice. Osobně se mi nejvíce líbí Steelbook New Hope, ale všechny jsou opravdu špičkové.

Video  
Krásně vyladěný obraz, tak jak lze od BD očekávat. I starší filmy jsou velmi dobře převedeny do vysoké kvality.

Audio  
K audiu není co vytknout, zvuk běží v 5.1. Na bezdrátových sluchátkách, které podporují surround zvuk je znát velmi dobrá kvalita.

Bonusy  
Bonusy bohužel tyto BD neobsahují, což je škoda, ale s tím jsem při koupi počítal. Vynahrazuje to ale kvalitní audio i video kvalita.

Verdikt
Na steelbook edici všech 6ti filmů slavné filmové ságy jsem dlouho čekal a stálo to za to. Ve sbírce působí tyto Steelbooky opravdu majestátně, všechny vypadají nádherně a doprovází to i kvalitní materiální zpracování. Jsem rád, že mi tyto filmy ve sbírce už chybět nebudou. Je škoda, že na discích není nějaké číslo, které by ukazovala limitovanou edici této kolekce. Ale nevadí. Přesto velká spokojenost.

   
Uživatel z e-shopu Filip Š. | 18.11.2015 10:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Durge | 16.11.2015 17:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Krásné balení, velmi mě potěšil motiv kinoplakátu na zadní straně. Pro hard-core fanoušky Star Wars povinnost. Jen mě zklamalo, že pořád omývají to samé - žádný nový bonus a stejné artworky uvnitř jako u kompletní ságy.

   
PredatorKRcz | 15.11.2015 16:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Přední strana steelbooků je naprosto úchvatná a zadní je snad ještě famóznější! Lepší steelbooky jsem setsakramentsky dlouho neviděl.

   
PYROS | 15.11.2015 15:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Perfektne zabaleno od filmareny. Jinak steelbooky jsou perfektni. Dokonalost sama. Velky dik za super steelbooky.

Video  
Video je na spickove urovni. Na to ze se jedna o velmi stare filmy je video naprosto dokonale. Super.

Audio  
Dival jsem se v anglictine a zvuk 5.1 je super ze i sousedi si zvuk dokonale uzili. Cestinu jsem zatim nevidel.

Bonusy  
Skoda ze u techto steelbooku nevysli take tri bluray disky jako u bluray edice v klasickem baleni. :(

Verdikt
Jedna se o naprosto dokonale steelbooky. Velky dik filmarene ze je vydala, velka spokojenost jsou sper.

   
Uživatel z e-shopu Marián Z. | 15.11.2015 13:53

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Thanos | 15.11.2015 12:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbooky super, ale hodilo by se ještě něco navíc, jako např. nějaký přebal s tvrdého papíru na všecky díly (něco jak se dává u duo packu viz např. blučka Capt. Amerika 1 + 2), zkrátka trocho zamrzí že dostanete "jen" holé steelbooky, ty jsou ale jinak nádherné.

Video  
Asi to nejlepší co lze momentálně vidět na BD..

Audio  
Viděna zatím jen první epizoda, zvuk je velice slušný, ale dokázal bych si představit i lepší

Bonusy  
totální výsměch v kolekci za skoro 4000 Kč a nejsou bonusy?

Verdikt
Celkový dojem velice dobrý, akorát škoda je, že k balení nedostanete žádný box-set, ale jen holé steelbooky.

   
Uživatel z e-shopu Kamil F. | 15.11.2015 10:12

Balení  
Každý díl v nádherném přebalu. Každý steelbook charakterizuje daný díl. Možná bych ocenil nějaké pouzdro nebo obal na všechny dohromady.

Video  
Jelikož vlastním předchozí ucelené vydání bluray a toto nehodlám rozbalit, protože ho mám jako sběratelský kousek,nemohu posoudit. Ale třeba mi to nedá.

Audio  
Jelikož vlastním předchozí ucelené vydání bluray a toto nehodlám rozbalit, protože ho mám jako sběratelský kousek,nemohu posoudit. Ale třeba mi to nedá.

Bonusy  
Jelikož vlastním předchozí ucelené vydání bluray a toto nehodlám rozbalit, protože ho mám jako sběratelský kousek,nemohu posoudit. Ale třeba mi to nedá.

Verdikt
Pro blázny jako já je to určitě nezbytnost, pro fanoušky sci-fi určitě postačí předchozí vydání, které až na podivný dabing je také perfektní.

   
Uživatel z e-shopu Pavlína K. | 14.11.2015 12:48

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
murcanek | 14.11.2015 11:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
............................................................................................................

Video  
...................................................................................................................

Audio  
...................................................................................................................

Bonusy  
........................................................................................................................

Verdikt
.................................................................................................................................

   
Roman | 11.11.2015 15:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je hodně povedené a k tomu vnitřní arwork,až na potištění disků,které mohlo bít možná troku jiné,ale jinak dobře odvedená práce.

Video  
Obraz naprosto luxusní,nenajdete tam žádnou špínu a nepatrný lehký šum,který je ,ale sotva vidět film nějak nekazí.

Audio  
Originální zvuk se myslím velice povedl a český dabing je velice povedený a hlasy jsou dobře vybrány,takže spokojenost.

Bonusy  
Bonusů si tentokráte neužijete,asi se jim do toho nechtělo, což je asi veliká škoda,ale filmy vám to tentokráte určitě vynahradí.

Verdikt
Naprosto skvělé herecké výkony hlavních hrdinů dělají z tohoto filmu zážitek,který si jen asi umíte představit je radost na to opravdu koukat.