Hodnocení FAC #95 VÁLKA O PLANETU OPIC FULLSLIP + LENTICULAR 3D MAGNET Edition #1 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 30 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.2.2021
Uživatel z e-shopu Vasily P. | 8.2.2021 09:42

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Thouvenin M. | 4.2.2021 03:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Magnifique édition pour ce film tout autant exellent. Le steelbook est superbe et la qualité est extra. Le coffret ainsi que le lenticulaire sont également superbe. Et reçu trés rapidement et sutout parfaitement protégé ! Un sans faute !

   
dcpatr | 14.9.2019 10:34

Balení  
Hezká edice, fullslip má pěknou povrchovou úpravu a sedí k atmosfére filmu. Obraz i zvuk jsou kvalitní.

Video  
Hezká edice, fullslip má pěknou povrchovou úpravu a sedí k atmosfére filmu. Obraz i zvuk jsou kvalitní.

Audio  
Hezká edice, fullslip má pěknou povrchovou úpravu a sedí k atmosfére filmu. Obraz i zvuk jsou kvalitní.

Bonusy  
Hezká edice, fullslip má pěknou povrchovou úpravu a sedí k atmosfére filmu. Obraz i zvuk jsou kvalitní.

Verdikt
Hezká edice, fullslip má pěknou povrchovou úpravu a sedí k atmosfére filmu. Obraz i zvuk jsou kvalitní.

   
Uživatel z e-shopu Rajmund P. | 11.9.2018 21:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 5.8.2018 17:23

Balení  
Great Fullslip / Boxset. Colors / Print and effect are very good. Its looking Like good qualtiy. Only the Stickers in foil are crooked

Video  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Audio  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Bonusy  
i don't open my FAC Editions. All are sealed in Foil. So i Can't say anything about Video / Sound and Boni

Verdikt
here you can find the nexyt beautiful and excellent Release from Filmarena. Only the Quantity of releases let us collectors maku unhappy...but the editiosn are great

   
c.tucker | 20.7.2018 09:32

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
karl001 | 14.7.2018 21:07

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 21:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 21:03

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 19:22

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
karl001 | 14.7.2018 19:21

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Zwies M. | 12.6.2018 08:31

Balení  
Eine tolle Box die mit Sicherheit in 10 Jahren ihren Wert haben wird. Sie ist stabil und wertig verarbeitet.

Video  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Audio  
Das Audioerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht weghören und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lautem Klang ;-)

Bonusy  
Ich habe mir das Bonus noch nicht angesehen.
Ich denke aber mal es ist informativ und gut in Szene gesetzt.

Verdikt
Ich kann nur jeden Empfehlen diese Box zu kaufen, bald kommen noch die anderen Teile und im Gesamtbild sicherlich ein Traum.

   
Uživatel z e-shopu Frank H. | 27.5.2018 13:05

Balení  
As always a high quality.
Filmarena delivered high quality as always with this full slip. WEA steelbook makes it outstanding

Video  
3D
First off: Planet of the Monkeys Survival is not a natively filmed 3D movie.
But back to Planet of the Apes - Survival: Filmed in 6.5K with Arri Alexa 65 Cameras, the foundation is already excellent. This is then noticeable in the presentation, because there are no qualitative differences in terms of sharpness, color representations or contrasts. In addition, there is a first-class 3D presentation, which rarely makes the picture seem rather flat. Apart from that, something really optically offered.

Audio  
Of course, the English soundtrack is in lossless dts-HD Master Format 7.1, and sounds as powerful as the dts-5.1 mix of the national language.

Bonusy  
The bonus material leaves nothing to be desired. Starting with a very informative audio commentary with director Matt Reeves, about the detailed making-of, to the background features that close the circle to the classic "Planet of the Apes" movies - everything was thought of here.

Verdikt
Einwürdiger Abschluss der Triolgie in einer awesome Full Slip mit einem WEA Steelbook Highlight von filmarena!

   
Uživatel z e-shopu Juan Manuel N. | 20.5.2018 10:31

Balení  
Muy buen empaquetado , los steelbooks iban seguros con material acorde para que no se lastimaran . Excelente

Video  
Excelente calidad de imagen , la prodcutora lo esta haciendo ultimamente muy bien en sus nuevas produciones , no le doy 5 estrellas pòrquie la verison uhd 4k es mejor en todos los sentidos a esta , pero desde luego es un blu-ray de referencia

Audio  
Como casi en todas las peliculas que lanza Filmarena , eligen el disco de Europa del Este y casi nunca se encuentra el Español y para colmo cuando se encunetra es Español latino por lo que te obligara a comprar tambien la edicion amaray de españa para completar .

Bonusy  
Las caractericas adicionales asi como las chuches que acompañan esta edicion son muy buenas , buena calidad y entretenidas

Verdikt
Una muy buena edicion de Filmarena , Recomendada 100% a todo el mundo que le haya gustado la pelicula y quiera tener una de las mejores ediciones a nivel mundial que existen

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 14.5.2018 10:15

Balení  
Another great package from Filmarena. The design is standard on this one, just like most of the other manufacturers.

Video  
I have seen this film at least 4 times and i think it is a great movie, lets hope the next one is as good if not better.

Audio  
The sound is also great as expected on modern movies these days. Gone are the days of just basic Dolby Digital.

Bonusy  
Lots of bonus material to watch on this movie and that is standard practise on all movies released these days.

Verdikt
Another great product from Filmarena, lets hope they keep up the great work and design and pricing. Thanks.

   
dusan_l | 11.5.2018 20:16

Balení  
Balenie tovar je precizne, kazda edicia je vlemi dobre chranena, balena. Obsash edicie je uplna spicka v najblizsom okoli lepsie zberatelske materialy a filmy nenajdete. SUPER

Video  
Obraz krasny jasny a cisty. Ostry ako ma byt. Spokojnost na najvyssej urovni.

Audio  
Zvuk uplna spicka medzi filmami, neskresluje, zvuky a hudba nerusia dialogy ani naopak. Dobry praca. Origos je super ale aj dabing sa v celku podaril.

Bonusy  
Su tam, maju aj cz podporu a som sa dozvedel viac nez som cakal, tkaze spokojnost. Doporucujem si ich pozriet.

Verdikt
Perfetkna edicia k prefektnemu filmu! Kazdy jedna FA vzdy potesi. Velmi dobre len tak dalej.

   
Roman | 10.5.2018 08:23

Balení  
Další luxusní vydání FAC edice,která opět nabízí něco navíc a jenom díky Filmaréněho ho tu máme v téhle nádherné edici.

Video  
Video je naprosto bez jakéhokoliv šumu,barevně stalí a moc pěkný obrazový přepis celkově to vypadá moc dobře,budete spokojeni.

Audio  
Zvuk je naprosto dokonalí,originální stopa je sice o něco lepší než dabingová,takže si to opravdu užijete.

Bonusy  
Bonusů tu spoustu najdete,je jich tu docela dost jsou v HDi v SD a mají aspoň české titulky,takže budete spokojeni.

Verdikt
Film,ktery mě překvapil už pi prvním vydání,tak nakonec nelituji,že jsem si ho koupil nyní znovu,je to stále skvělá podívaná.

   
MarcX | 5.5.2018 11:48

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
bearlol | 3.5.2018 18:41

Balení  
As always, a packaging with exemplary protections that are necessary for these very beautiful editions. Packages in accordance with my expectations as well as the speed of the transport company.

Video  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, so no notation for video and sound but it will be done soon, without forgetting the bonuses that will be viewed as soon as possible.

Verdikt
Once again, thank you very much for your work, it is always a pleasure to receive a very nice edition. But even more important when the products are of good quality. Good continuation and think about making titles that stand out from the competition.

   
Milan89 | 26.4.2018 15:49

Balení  
Balení nebo-li Fullslip krabička od FA je Špica! Steelbook nádherný + embos navrch zkrátka parádní kombinace, Pěkný je i lentimagnet na steelbooku ale i další komponenty této krásné edice.

Video  
Blu-ray disk je na špičkové úrovni, obraz je ostrý jako břitva. 3D verze filmu je taktéž povedená parádní.

Audio  
AUDIO musím hodnotit stejně jako VIDEO, hlavně co se originálního zvuku týče, dabing se myslím také povedl.

Bonusy  
Hodnocení u bonusů dávám za to že tam jsou ale jinak hodnotit je nebudu pač sem ještě neměl čas je zkouknout.

Verdikt
Perfektní edice od FA + exkluzivní steelbook k perfektnímu filmu. Trošičku mě mrzí že jsem měl problémy při přehrání 2D verze filmu protože disk je nejspíše vadný, ale zato FA nemůže a navíc sem disk reklamoval tak uvidím jak to celé dopadne. Určitě se těším na další dva díly této perfektní serie opět v péči FAC edic.

   
Richie | 22.4.2018 22:16

Balení  
Splnilo očekávání......................................................................................

Video  
Splnilo očekávání......................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání......................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání......................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání......................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Rafal S. | 21.4.2018 10:13

Balení  
1A perfekt

Video  
1A perfekt

Audio  
1A perfekt

Bonusy  
1A perfekt

Verdikt
1A perfekt

   
Uživatel z e-shopu Marián Ján K. | 15.4.2018 13:18

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
guri008 | 10.4.2018 11:35

Balení  
Krasna kolekcia s exkluzivnym steelbookom. Doplnkove materialy super. Tesim sa na vydanie aj predoslych dvoch dielov, nech je kolekcia kompletna.

Video  
Krasna kolekcia s exkluzivnym steelbookom. Doplnkove materialy super. Tesim sa na vydanie aj predoslych dvoch dielov, nech je kolekcia kompletna.

Audio  
Krasna kolekcia s exkluzivnym steelbookom. Doplnkove materialy super. Tesim sa na vydanie aj predoslych dvoch dielov, nech je kolekcia kompletna.

Bonusy  
Krasna kolekcia s exkluzivnym steelbookom. Doplnkove materialy super. Tesim sa na vydanie aj predoslych dvoch dielov, nech je kolekcia kompletna.

Verdikt
Krasna kolekcia s exkluzivnym steelbookom. Doplnkove materialy super. Tesim sa na vydanie aj predoslych dvoch dielov, nech je kolekcia kompletna.

   
linciCZE | 9.4.2018 15:47

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 8.4.2018 10:10

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
stano | 4.4.2018 00:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zsolt S. | 2.4.2018 22:12

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Nice one!

   
blif1 | 2.4.2018 18:44

Balení  
FAC je opravdu nádherná. Nemám k tomu co dodat.

Video  
Obraz je špičkový. Což je již vždy u FAC zvykem.

Audio  
výborná kvalita. Dabing nehodnotím. Neslyšel jsem.

Bonusy  
Zatím jsem neviděl, tak nemohu hodnotit

   
polux2 | 1.4.2018 12:40

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.