Hodnocení STRÁŽCI - WATCHMEN Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 13 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.9.2019
dcpatr | 14.9.2019 10:05

Balení  
Jednoduchý, ale moc pěkně barevně sladěny vizual steelbooku. Žádné povrchové úpravy (deboss či emboss).

Video  
Vizuálně je film parádní (komiksové záběry Zacka Snydera), které v bluray kvalitě vyniknou.. Samozřejmě by tomu slušelo i 4k.

Audio  
Film ma super originální stopu, ale ani dabing není úplně k zahození. Dobrý mix zvuku a soundtrack.

Bonusy  
Naštěstí jsme se nějakých bonusů dočkali, vždy se rád podívám na nějaké informace a zajímavosti z natáčení.

Verdikt
Na tento film jsem čekal nějakou tu dobu, protože je to audiovizuální slast a steelbook tomu přidává jen hodnotu navíc.

   
Tommy070707 | 22.1.2019 15:02

Balení  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkný steelbook ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 8.11.2018 17:50

Balení  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................

   
majkouch | 17.9.2018 11:06

Balení  
Jelikož se jedná o steelbook, není balení co vytknout, prostě takhle by měly vycházet všechny blu-raye.

Video  
Video nezklamalo, ani nepřekvapilo, prostě blu-ray klasika. Na kvalitní televizi je to ovšem úplně jiný zážitek.

Audio  
Česká stopa nevím, nezkoušel sem, ta originální nemá chybu, titulky sedí přesně s audiem, takže bez výhrad.

Bonusy  
Bonusy potěší, je jich celkem dostatek, sem tam je co vytknout, ale jinak s bonusy celková spokojenost.

Verdikt
Za rozumnou cenu perfektní kousek, jsem nadmíru spokojen, pro filmového fanouška určitě něco co patří do sbírky.

   
c.tucker | 20.7.2018 10:02

Balení  
Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
petar99 | 17.7.2018 00:15

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
snoufik | 25.5.2018 15:25

Balení  
K dokonalosti tohoto steelbooku chybí pouze nějaký ten debos nebo embos, jinak pěkná práce a není co dodat!

Video  
Obrazová stránka u tohoto filmu je naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek .

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Bonusy u tohoto filmu naprosto dostačující, já osobně nepotřebuji bonusy několik hodin, takže hodnotím kladně.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 22.5.2018 13:17

Balení  
- balení hodnotím jako velice pěkné
- povedený Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- Dolby TrueHD 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy nehodnotím, protože zde žádné nejsou
- žádný výběr bonusového materiálu
- není co řešit 00/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 79% / 141. nejoblíbenější film
- není co řešit 10/10

   
Rankin Fitch | 14.5.2018 23:09

Balení  
Steelbook je vždy prostě steelbook - to v praxi znamená v rámci sbírky NEJVÍC. Takže to platí i v tomto případě. Díky za něj.

Video  
Na daný moment solidní obrazový přepis, který určitě nezklame a potěší, neboť rozdíl oproti retroformátu tu je znát.

Audio  
Atmosféricky velmi pěkně sladěný zvuk je tu velmi důležitý. Podle mě se to tady extrémně vydařilo. Palec nahoru!

Bonusy  
Žádný bonusy, neni co hodnotit. Dle obchodní politiky jisté distributorské firmy - hlavně že máme film.

Verdikt
Kultovní film, který si BD vydání zasloužil a dočkali jsme se ho konečně i v celkem důstojném steelbookovém provedení.

   
Uživatel z e-shopu Martin Z. | 10.5.2018 13:11

Balení  
Skvěle zabaleno, krásný steelbook, zvuk v originále perfektní a s docela dobrými titulky. Obraz dokonalý a opravdu vynikne temnota. Jeden z nejhezčích steelů. Menu jednoduché, bonusy žádné.

Video  
Skvěle zabaleno, krásný steelbook, zvuk v originále perfektní a s docela dobrými titulky. Obraz dokonalý a opravdu vynikne temnota. Jeden z nejhezčích steelů. Menu jednoduché, bonusy žádné.

Audio  
Skvěle zabaleno, krásný steelbook, zvuk v originále perfektní a s docela dobrými titulky. Obraz dokonalý a opravdu vynikne temnota. Jeden z nejhezčích steelů. Menu jednoduché, bonusy žádné.

Bonusy  
Skvěle zabaleno, krásný steelbook, zvuk v originále perfektní a s docela dobrými titulky. Obraz dokonalý a opravdu vynikne temnota. Jeden z nejhezčích steelů. Menu jednoduché, bonusy žádné.

Verdikt
Skvěle zabaleno, krásný steelbook, zvuk v originále perfektní a s docela dobrými titulky. Obraz dokonalý a opravdu vynikne temnota. Jeden z nejhezčích steelů. Menu jednoduché, bonusy žádné.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 9.5.2018 22:43

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Super!

   
Roddy87 | 29.4.2018 16:37

Balení  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Video  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Audio  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Verdikt
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Pavel K. | 25.4.2018 10:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -