Hodnocení FAC #107 DEADPOOL 2 Double Lenticular 3D (Front and Back) FullSlip XL EDITION #3 WEA EXCLUSIVE Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + 3 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 22 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:5.4.2020
Uživatel z e-shopu Bruno T. | 5.4.2020 19:08

Balení  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Video  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Audio  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Bonusy  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Verdikt
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy od Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

   
Aloman | 31.3.2020 15:15

Balení  
Stejně jako ostatní edice z díly Filmareny je i tato parádní, kvalita je rozhodně velmi vysoká a není zde opravdu co vytknout. Palec nahoru!

Video  
Obrazová stránka je parádní, jde o nový film, takže by tomu ani jinak být nemělo. Obraz je pěkně ostrý, čistý, paráda.

Audio  
Co se týče stránky zvukové, hodnotím originální anglickou stopu, protože filmy sleduji téměř výhradně v originálním znění s titulky.

Bonusy  
Bonusů je zde celkem dostatek, jsou opatřeny českými titulky, což je pozitivní, protože bohužel ne vždy tomu tak je.

Verdikt
Shrnuto a podtrženo: parádní prémiová edice od Filmareny, pěkný steelbook, po stránce technické zde není co vytknout, bonusová výbava je česky otitulkována, sppokojenost.

   
dcpatr | 14.9.2019 10:24

Balení  
Pěkné barevné provedeni fullslipu s dvojitým lenticuralnim magnetem. Steelbook originální a 4k super.

Video  
Pěkné barevné provedeni fullslipu s dvojitým lenticuralnim magnetem. Steelbook originální a 4k super.

Audio  
Pěkné barevné provedeni fullslipu s dvojitým lenticuralnim magnetem. Steelbook originální a 4k super.

Bonusy  
Pěkné barevné provedeni fullslipu s dvojitým lenticuralnim magnetem. Steelbook originální a 4k super.

Verdikt
Pěkné barevné provedeni fullslipu s dvojitým lenticuralnim magnetem. Steelbook originální a 4k super.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 18:55

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:30

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
petar99 | 30.4.2019 12:43

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Pignatiello A. | 27.3.2019 19:03

Balení  
J'ai reçu le colis dans un très bon état, il était superbement bien protégé, les articles en bon état.

Video  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Audio  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Bonusy  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Verdikt
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 9.3.2019 12:18

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
MarcX | 3.3.2019 01:28

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%

   
bearlol | 18.2.2019 21:42

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 18.2.2019 10:20

Balení  
Another great package from Filmarena, great boxing up and great post protection and very fast shipping to the UK.

Video  
I have watched this film a few times in 4K and it is a great film and as crazy towatch as the first one, lets hope the next one is as good.

Audio  
As per all films released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
As per all films released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great 4K steelbook from Filmarena, keep up the good work and keep numbers low and pricing low.

   
Uživatel z e-shopu Alexandr B. | 6.2.2019 18:57

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Tommy070707 | 22.1.2019 14:54

Balení  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
karl001 | 19.1.2019 19:13

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Dirk W. | 14.1.2019 14:15

Balení  
Once again a superbly crafted and aesthetically beautiful work of the film arena. Very high quality, without any flaws. Granted, the set is not cheap, but for me it's worth every penny. That double lenticular slip fizzles in my cupboard while something, because you hardly see the back, but it is still a real added value. The usual post and character cards complete the wonderful work.

Video  
The picture is razor sharp, hardly any grain of film and good depth of field. I ran both versions side by side for a while and found that the visual enhancement of the 4k version is only visible in some places, namely when the picture gets dark. The black level of the Blu-Ray is in some places in need of improvement, but that is whining at a high level. Personally, I like the movie version better. The Super Duper Cut has its length.

Audio  
The sound is first-class blended and makes you feel right. My plant was at full capacity. Good balance, even in the quieter dialogue scenes. The rear boxes are getting a lot of work too. Since my system can only serve 5.1 HD sound, I can not say anything about the added value of the 4k disc

Bonusy  
The bonus material is very extensive. I have not seen everything yet, but what I saw was very informative. Sure, in addition to the usual intervies and the advertising for the film, there is enough self-praise, but also a lot of funny facts. What this edition still offers, is great. An accompanying booklet with many photos and information.

Verdikt
Whether this edition worth the not insignificant high price, everyone must answer for themselves. I have a fantastic and breathtaking version in my hand that is second to none. Great front and back cover motifs, great Stellbook and wonderful other film goodies.
I'm excited.

   
polux2 | 12.1.2019 18:02

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 4. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 4. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 4. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 4. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 4. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 31.12.2018 16:11

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 30.12.2018 14:55

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Andrzej K. | 27.12.2018 18:23

Balení  
Rewelacja . Najlepiej prezentujący się pakiet ze wszystkich wydanych z serii Deadpool 2 . Godny do naśladowania.

Video  
Obraz wideo tego filmu jest po prostu referencyjny . Brawo za wydanie z podwójną wersją rozszerzoną .

Audio  
Audio tego filmu jest na bardzo wysokim poziomie . Odgłosy walki i strzałów robią bardzo duże wrażenie.

Bonusy  
Zdecydowanie na bardzo wysokim poziomie , są lepsze niż na niejednym prestiżowym wydaniu podobnego filmu.

Verdikt
Całość wykonana rewelacyjnie , super obraz , rewelacyjny przestrzenny dżwięk , super steelbook , gorąco polecam.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír Ž. | 27.12.2018 10:10

Balení  
TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP

Video  
TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP

Audio  
TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP

Bonusy  
TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP

Verdikt
TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP TOP

   
Ice07 | 27.12.2018 07:55

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje téma filmu i s hlavním hercem. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách. Jedná se o nový snímek, takže super.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici 4K UHD - 4 disky - jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními FAC edicemi.

   
guri008 | 24.12.2018 15:32

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt