Hodnocení FAC #124 SCHINDLERŮV SEZNAM Lenticular 3D FullSlip XL + Lenticular 3D Magnet Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (4K Ultra HD + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 35 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.10.2020
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 4.10.2020 17:54

Balení  
`Superior package and packing, as I've come to expect from Filmarena. Additionally, and a bit off topic, but the artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
murarik | 18.6.2020 12:37

Balení  
V mojom rebríčku druhý najlepší film všetkých čias. Jeho zaradenie do FAC ma potešilo a pri rozbaľovaní som si spomenul aj na dojímavú limitovanú kinodistribúciu začiatkom roku 2019 pri príležitosti 20. vydania. Edícia je spracovaná kvalitne, s minimom farieb. Je trochu škoda často sa opakovaných motívov (red girl na fullslipe, steelbooku, booklete a ešte aj kartách a disku), ale inak veľmi slušný prírastok do zbierky.

Video  
V mojom rebríčku druhý najlepší film všetkých čias. Jeho zaradenie do FAC ma potešilo a pri rozbaľovaní som si spomenul aj na dojímavú limitovanú kinodistribúciu začiatkom roku 2019 pri príležitosti 20. vydania. Edícia je spracovaná kvalitne, s minimom farieb. Je trochu škoda často sa opakovaných motívov (red girl na fullslipe, steelbooku, booklete a ešte aj kartách a disku), ale inak veľmi slušný prírastok do zbierky.

Audio  
V mojom rebríčku druhý najlepší film všetkých čias. Jeho zaradenie do FAC ma potešilo a pri rozbaľovaní som si spomenul aj na dojímavú limitovanú kinodistribúciu začiatkom roku 2019 pri príležitosti 20. vydania. Edícia je spracovaná kvalitne, s minimom farieb. Je trochu škoda často sa opakovaných motívov (red girl na fullslipe, steelbooku, booklete a ešte aj kartách a disku), ale inak veľmi slušný prírastok do zbierky.

Bonusy  
V mojom rebríčku druhý najlepší film všetkých čias. Jeho zaradenie do FAC ma potešilo a pri rozbaľovaní som si spomenul aj na dojímavú limitovanú kinodistribúciu začiatkom roku 2019 pri príležitosti 20. vydania. Edícia je spracovaná kvalitne, s minimom farieb. Je trochu škoda často sa opakovaných motívov (red girl na fullslipe, steelbooku, booklete a ešte aj kartách a disku), ale inak veľmi slušný prírastok do zbierky.

Verdikt
V mojom rebríčku druhý najlepší film všetkých čias. Jeho zaradenie do FAC ma potešilo a pri rozbaľovaní som si spomenul aj na dojímavú limitovanú kinodistribúciu začiatkom roku 2019 pri príležitosti 20. vydania. Edícia je spracovaná kvalitne, s minimom farieb. Je trochu škoda často sa opakovaných motívov (red girl na fullslipe, steelbooku, booklete a ešte aj kartách a disku), ale inak veľmi slušný prírastok do zbierky.

   
c.tucker | 10.6.2020 10:08

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Uživatel z e-shopu Matej M. | 17.5.2020 11:59

Balení  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Video  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Audio  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Bonusy  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Verdikt
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 8.5.2020 13:47

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, wenn auch schon etwas älter. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Jedoch kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Große Effekte kann man sicher nicht erwarten, da der Streifen doch schon einige Jahre auf dem Buckel hat. Jedoch ist alles sehr gut zu verstehen.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Aloman | 12.4.2020 13:06

Balení  
Moc pěkná edice parádního filmu. Edice je povedená, zlatý nápis působí povedeně až luxusně. Výborný nápad.

Video  
Stránka obrazová je velice kvalitní, obrazový přepis se povedl, jde o kvalitní film a je dobře, že dostal péči.

Audio  
Stránka zvuková je velice kvalitní, jde o kvalitní film a je dobře, že dostal péči. Hodnotím zde o originální stopě.

Bonusy  
Bonusů zde není zase tak moc, ale jsou česky otitulkované a to je plus. Škoda, že film nedostal více bonusů.

Verdikt
Celkově jde o moc hezkou edici, film je velice kvalitní, technická stránka věci je výborná. Bonusy jsou OK.

   
Rankin Fitch | 30.3.2020 11:33

Balení  
Píšu jako obvykle - každá další a další FAC je lepší a lepší. Pevný, brilantně, ba přímo geniálně provedený fullslip se steelbookem a serepetičkama uvnitř. ;)

Video  
Na daný moment brilantní obrazový přepis, který určitě nezklame a potěší, neboť rozdíl oproti retroformátu tu je znát. A to sakra moc.

Audio  
To samé platí u audiostopy - pochopitelně anglického originálu - vymazlená až po okraj. Atmosféricky velká paráda!

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
FAC edice jsou sběratelsky stále víc a víc atraktivní. Rozhodně ani tahle nemůže ve sbírkách chybět. :-)

   
jaturcat | 21.3.2020 14:48

Balení  
Absolutně dokonalá sběratelská edice k 25 výročí vzniku tohoto skvostu mezi světovými filmy. Parádní !

Video  
Sice se jedná o černobílý film, ale i tak je obraz neprosto parádní. Zvuková originální stopa je taký perfektní, stejně jako i český dabing.

Audio  
Sice se jedná o černobílý film, ale i tak je obraz neprosto parádní. Zvuková originální stopa je taký perfektní, stejně jako i český dabing.

Bonusy  
Samostatný bonusový disk potěší a zejména, když obsahuje českou titulkovou podporu. Naprostá spokojenost.

Verdikt
Klasika mezi klasikami, tento film musí mít ve sbírce každý sběratel a na tuto špičkovou edici dosáhnou jen někteří....

   
ryan32 | 17.3.2020 14:37

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Krásný fullslip s podařeným steelbookem. Precizní práce!

Video  
Obrazová stránka je na vysoké, vynikající úrovni. Na žádném s dodaných disků jsem nenašla žádnou vadu. V dnešní době to snad už ani nijak nejde.

Audio  
Zvukově taky nemám co vytknout, originální zvuková stopa je výborná, český dabing taky v pořádku. Na domácím kinu super zábava.

Bonusy  
Bonusů tu pěkná nálož, budete maximálně spokojeni,jsou v HD a mají české titulky, takže se něco taky dovíte a budete vědět o co jde.

Verdikt
Luxusni a moc podařená edice, tak jsme od Filmareny zvyklí. Vše co se týká obrazu i audio je perfektní a kvalitní. Doporučuji!

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 15.2.2020 11:17

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
guri008 | 11.2.2020 19:42

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
becanmar | 28.1.2020 14:22

Balení  
Absolutně luxusní edice k pětadvacátému výročí filmu. Je to prostě opět velmi kvalitně odvedená práce.

Video  
Černobílý kousekm ale obraz je naprosto dokonalý, včetně 4k. TO jsem zatím ještě neviděl ale full hd pecka.

Audio  
I ten zvuk, nato že se se jedná už o nějaký ten pátek starý film, je čistý bez šumu a v pořádku jak dabing tak originál.

Bonusy  
Ty jsem bohužel zatím neviděl, ale chystám se na ně. Doufám, že tam bude alespoň česká podpora, ta vždy potěší.

Verdikt
Tak tuhle edici je povinnost mít. Vůbec film je celý skvost a ještě doplněn o takto fantastické materiály.

   
Uživatel z e-shopu Nicole C. | 22.1.2020 21:46

Balení  
As usual, super safe packing with many foam boards surrounded, then packed into a shipper, don't have to worry about the shipping process it will always comes with perfect condition

Video  
High video quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Audio  
High audio quality, with both 4K and Bluray as option, there are really not much to say, just hope every future release will have the 4k optional

Bonusy  
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

Verdikt
I love and I buy Filmarena mainly because of their bonus contents, there aren't really any competitors who can match their quality in the market, FILMARENA IS THE BEST YOU CAN GET

   
colapso | 21.1.2020 14:54

Balení  
......................................................................,...............................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
......................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
Další edice která je nádherná a byla jí věnována maximální péče......................................

   
bearlol | 20.1.2020 17:35

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
snoufik | 18.1.2020 11:48

Balení  
Balíček dorazil a jak už je u filmareny zvykem tak byl senzačně zabalen. Provedení edice je parádní.

Video  
Obrazová ač černobílá stránka u tohoto filmu je naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek . Navíc disk 4k.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Na tento tuto FAC XL steelbook edici jsem se velice těšil a mohu říct že jsem velice rád že ho mam ve své sbírce. Jeho provedení mě hodně potěšilo.

   
Uživatel z e-shopu Robert M. | 16.1.2020 22:17

Balení  
Excellent package as always well boxed up and a great looking edition with lenti. Very good 4k transfer too on a classic. Audio and video quality perfect 5*****

Video  
Excellent package as always well boxed up and a great looking edition with lenti. Very good 4k transfer too on a classic. Audio and video quality perfect 5*****

Audio  
Excellent package as always well boxed up and a great looking edition with lenti. Very good 4k transfer too on a classic. Audio and video quality perfect 5*****

Bonusy  
Excellent package as always well boxed up and a great looking edition with lenti. Very good 4k transfer too on a classic. Audio and video quality perfect 5*****

Verdikt
Excellent package as always well boxed up and a great looking edition with lenti. Very good 4k transfer too on a classic. Audio and video quality perfect 5*****

   
Ice07 | 16.1.2020 08:59

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje hlavní téma filmu. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách ikdyž se jedná o starší snímek, takže super.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici 2D / 4K jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními FAC edicemi

   
Uživatel z e-shopu Charly C. | 15.1.2020 20:31

Balení  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Video  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Audio  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Bonusy  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Verdikt
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !
Envoi très rapide et très bien conditionné, je n'ai pas fini de commander sur filmarena ! Merci !

   
Uživatel z e-shopu Micha F. | 15.1.2020 13:21

Balení  
Perfect Packing. Wonderful protected with polystyrene, so nothing can be damaged during transport. Great really great!

Video  
Very nice sharp 4K picture. Excellent contrast, rich black, Sharp picture also on the normal Blu-ray

Audio  
Sound + Audio is good, not perfect, You could have gotten more out of sound and sound technology, dts

Bonusy  
Extra Bonus Disc with many Material und Features. It is well done. About the film, the genesis, documentary, background information. I would still have liked a few more things.

Verdikt
In summary, I am very satisfied. Is again a great full slip with lots of gifts. The film is excellent and disturbing at the same time. Steven Spielberg's masterpiece 5 stars.

   
Uživatel z e-shopu Halász A. | 15.1.2020 10:26

Balení  
Very safty.

Video  
Perfect!

Audio  
Perfect!

Bonusy  
I like!

Verdikt
Filmarena the best +++++

   
Uživatel z e-shopu CESAR B. | 14.1.2020 22:47

Balení  
Good job Filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Video  
Good job Filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Audio  
Good job Filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonusy  
Good job Filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verdikt
Good job Filmarena. Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Studna24 | 14.1.2020 16:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Ákos R. | 14.1.2020 16:33

Balení  
Great packaging! Beautiful steelbook and lenticular card and cover! The character cards are amazing too!

Video  
Perfect, sharp image. Beautiful Colors - Black, White :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Audio  
The sound is perfect! Good bass and treble sounds are clear as well. ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
Great packaging! Beautiful steelbook and lenticular card and cover! The character cards are amazing too!

Verdikt
I am very happy to have purchased this publication! Thank you Filmarena! Keep it up! +++++++++++++++

   
linciCZE | 14.1.2020 15:25

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Peto1899 | 14.1.2020 13:40

Balení  
FAC balenie je krásne. Obsahuje fullslip, steelbook a kopu ďalších zberateľských predmetov. Jasných 100 percent.

Video  
Obraz a zvuk sú na úrovni, ktorú by ste očakávali od novo vydaného filmu (4K, blu-ray aj originálne audio). S dabingom som film nevidel, takže nemôžem hodnotiť.

Audio  
Obraz a zvuk sú na úrovni, ktorú by ste očakávali od novo vydaného filmu (4K, blu-ray aj originálne audio). S dabingom som film nevidel, takže nemôžem hodnotiť.

Bonusy  
Edícia obsahuje tie bonusy, ktoré vyšli aj v zahraničí. Je ich dosť, čo sa týka kvantity aj kvality.

Verdikt
Výborný film, ktorý jednoznačne odporúčam. FAC edícia je tiež krásna. Jednoznačná spokojnosť s kúpou.

   
Uživatel z e-shopu Samuel G. | 14.1.2020 11:10

Balení  
PERFECT

Video  
PERFECT

Audio  
PERFECT

Bonusy  
PERFECT

Verdikt
PERFECT

   
Uživatel z e-shopu Michal K. | 14.1.2020 10:21

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
EXCELLENT!!! As always

   
avatar | 14.1.2020 10:07

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 12.1.2020 19:32

Balení  
Encore une fois un très bon travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team !! Excellent

Video  
Encore une fois un très bon travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team !! Excellent

Audio  
Encore une fois un très bon travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team !! Excellent

Bonusy  
Encore une fois un très bon travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team !! Excellent

Verdikt
Encore une fois un très bon travail de qualité comme d'habitude de la part de la Filmarena Team !! Excellent

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 12.1.2020 10:33

Balení  
co bychom od Marvelu čekali, humor a zábavné dobrodružství s jako vždy nádhernou, zejména trikovou, podívanou. Vše navíc zabaleno do pěkného hávu v provedení další vyšperkované FAC edice na kvalitně zpracovaných blu-ray discích. Za mě není co dodat. Moc díky Filmareně za další unikátní kousek a péči, kterou se mu rozhodla věnovat!

Video  
co bychom od Marvelu čekali, humor a zábavné dobrodružství s jako vždy nádhernou, zejména trikovou, podívanou. Vše navíc zabaleno do pěkného hávu v provedení další vyšperkované FAC edice na kvalitně zpracovaných blu-ray discích. Za mě není co dodat. Moc díky Filmareně za další unikátní kousek a péči, kterou se mu rozhodla věnovat!

Audio  
co bychom od Marvelu čekali, humor a zábavné dobrodružství s jako vždy nádhernou, zejména trikovou, podívanou. Vše navíc zabaleno do pěkného hávu v provedení další vyšperkované FAC edice na kvalitně zpracovaných blu-ray discích. Za mě není co dodat. Moc díky Filmareně za další unikátní kousek a péči, kterou se mu rozhodla věnovat!

Bonusy  
co bychom od Marvelu čekali, humor a zábavné dobrodružství s jako vždy nádhernou, zejména trikovou, podívanou. Vše navíc zabaleno do pěkného hávu v provedení další vyšperkované FAC edice na kvalitně zpracovaných blu-ray discích. Za mě není co dodat. Moc díky Filmareně za další unikátní kousek a péči, kterou se mu rozhodla věnovat!

Verdikt
co bychom od Marvelu čekali, humor a zábavné dobrodružství s jako vždy nádhernou, zejména trikovou, podívanou. Vše navíc zabaleno do pěkného hávu v provedení další vyšperkované FAC edice na kvalitně zpracovaných blu-ray discích. Za mě není co dodat. Moc díky Filmareně za další unikátní kousek a péči, kterou se mu rozhodla věnovat!

   
Uživatel z e-shopu Milan K. | 12.1.2020 10:10

Balení  
a megszokott sérülés- és atombiztos csomagolás. buborékfólia, hungarocel koporsó... bármit túlél, köszi

Video  
gyönyörű, kristálytiszta kép. ez a minimum, amit egy blu-ray lemeztől elvár az ember. és ezt meg is kapja. a 4k lemezről meg felesleges bármit mondani. pazar...

Audio  
szuperül szól, szépen megdolgoztatja a hangfalakat. csengő magasak, dübörgő mélyek. ahogy lennie kell.

Bonusy  
jó kis extra tartalmak, élmény a film mögé látni egy picit. kivágott jelenetek, látványtervek... szuper

Verdikt
összességében megint kaptunk egy gyönyörű kiadványt a filmarenától. szép lentis fullslip, remek kiegészítőkkel!

   
Uživatel z e-shopu David R. | 11.1.2020 15:31

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Alexandr B. | 11.1.2020 13:56

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Vladimír S. | 9.1.2020 10:07

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -