Hodnocení GODZILLA II KRÁL MONSTER 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 9 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:11.1.2020
Uživatel z e-shopu Tomáš K. | 11.1.2020 18:32

Balení  
Balení je skvělé . Každá strana steelbooku má svého hrdinu. Škoda jen potisku disku, mohly být lepší. Zabaleno perfektně !!

Video  
Video netřeba nějak kritizovat. Splnil moje očekávání . Obraz čistý a ostrý jak se sluší a patří u nových filmů.

Audio  
Ti stejne platí i audia. Hlavně originál v anglickém znění !! Škoda že tam není zvuk 7,1 to by mě potěšilo ještě víc.

Bonusy  
Bonusy ještě neviděný není na ně tolik času ! Ale je jich tam plno a mají i českou podporu.

Verdikt
Určitě velká spokojenost. Jsem moc rád že nám FilmArena dopřává tu radost koupit si u nich krásné steelbooky !! Moc zato děkuji

   
Rankin Fitch | 7.1.2020 21:09

Balení  
Steelbook je vždy prostě steelbook - to v praxi znamená v rámci sbírky NEJVÍC. Takže to platí i v tomto případě. Díky za něj.

Video  
Novinka, u které se jiná, než prvotřídní kvalita ani neočekává. Čistý a ostrý obraz, paráda! Radost pro všechny kupující.

Audio  
To samé platí u audiostopy. Rozhodně stojí za zmínku původní stopa, český dabing jako doplněk v 5.1, takže běžný průměr.

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Pro fanouše žánru a předchozích "dílů" je tohle v podstatě povinností, proto jsem neváhal ani vteřinu, tohle chybět nemůže.

   
karl001 | 6.1.2020 11:11

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Aeternicus | 11.12.2019 09:33

Balení  
Krásné tematické balení, příjemný film, luxusní obraz i zvuk jak je u Blu-ray standardem. Doporučuji mít ve sbírce.

Video  
Krásné tematické balení, příjemný film, luxusní obraz i zvuk jak je u Blu-ray standardem. Doporučuji mít ve sbírce.

Audio  
Krásné tematické balení, příjemný film, luxusní obraz i zvuk jak je u Blu-ray standardem. Doporučuji mít ve sbírce.

Bonusy  
Krásné tematické balení, příjemný film, luxusní obraz i zvuk jak je u Blu-ray standardem. Doporučuji mít ve sbírce.

Verdikt
Krásné tematické balení, příjemný film, luxusní obraz i zvuk jak je u Blu-ray standardem. Doporučuji mít ve sbírce.

   
Roddy87 | 13.11.2019 01:00

Balení  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Video  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Audio  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Verdikt
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Miloš Š. | 16.10.2019 10:19

Balení  
Velmi kvalitně provedené. Každá strana má svou postavu. V balení jsou 2 disky, které mohly mít alespoň nějaký lepší potisk.

Video  
Kvalita obrazu na vysoké úrovni. Nevšiml jsem si žádného zrnění nebo jiných věcí. Menu disku neurazí.

Audio  
Zvuk 5:1. V domácím kině parádně zadunělo, když si to dávala Godzilla a ostatní příšerky mezi sebou.

Bonusy  
Bonusů je docela dost. Zatím jsem je všechny neprojel ale mám za to, že jsou bez české podpory. Vystřižené scény trailery atd.

Verdikt
I přes počáteční rozčarování nad filmem se po druhém shlédnutí v klidu doma dá říct, že je to vcelku povedený kousek. Ve sbírce kováků má čestné místo.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 2.10.2019 16:34

Balení  
*******************************Celkově hodnotím jako uspokojivé*************************************

Video  
*******************************Celkově hodnotím jako uspokojivé*************************************

Audio  
*******************************Celkově hodnotím jako uspokojivé*************************************

Bonusy  
*******************************Celkově hodnotím jako uspokojivé*************************************

Verdikt
*******************************Celkově hodnotím jako uspokojivé*************************************

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 1.10.2019 20:32

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
pro me jednoznacne slusnej bijak,dobry pokracovani jednicky a uzasna podivana,hlavne ve 3D je to proste parada!Hodnoceni,jestli je Godzilla II. dobry nebo spatny film,at si kazdy posoudi sam.Za me...povedy pokracovani a uzasna podivana!

   
Uživatel z e-shopu Ludek B. | 29.9.2019 16:01

Balení  
Zabaleno kvalitne jako je zvykem u Filmareny. Zabaleno tak aby nedoslo k poskozeni takze opetovne pochvala.

Video  
Film sam osobe je velice vizualne krasny takze obaz je krasny i na disku, takze obraz je opravdu krasny.

Audio  
Film je napechovany efekty takze na audio stejne jak na obrazu zalezi. Zvuk je cisty. Ale to je tak asi vsechno.

Bonusy  
Jsou to a ne malo a navic maji ceskou podporu. Takze k tomhlu vizualne pekne provedeneho steelbooku je to fakt bonus. Byla by skoda kdyby nebyly.

Verdikt
Krasne provedeny steelbook, i disk dobre zpracovan az na klasicke menu. Jen obrazek nic vic coz me vzdycky zklame. Ale za ty prachy stoji.