Hodnocení FAC #66 Ztracený svět: JURSKÝ PARK FullSlip + Lentikulární Magnet Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 52 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.5.2019
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 12.5.2019 18:00

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
MarcX | 16.5.2018 14:29

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
becanmar | 24.1.2018 07:42

Balení  
Vzhled šubru je zvolen tématicky a jednoduše, dle loga filmu. Jde to ruku v ruce s vloženým steelbookem. Materiály také dle očekávání.

Video  
Na to, že film už nepatří mezi nejnovější, tak obraz je krásně vyčištěný. Samozřejmě v tmavších scénách je více vidět mastering, ale i tak super práce.

Audio  
Co se týče zvuku, čekal jsem možná trochu více, ale opět se musím zastat stáří filmu, takže i zde je vše v naprostém pořádku.

Bonusy  
Obecně na bonusy nekoukám, takže nějaké jejich hodnocení rád přenechám více zasvěceným fanouškům bonusů.

Verdikt
Jedná se o klasiku, která vyšla v celé trilogii, proto nákup byl jasná volba a ve sbírce se nyní krásně vyjímá.

   
Uživatel z e-shopu Brunschwig O. | 10.1.2018 22:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
jaturcat | 25.11.2017 13:53

Balení  
Nádherně zpracovaná speciální edice. Bombastický povrch u fullslipu. Vše krásně ladí k dalším dílům. Prostě paráda !

Video  
Po obrazové stránce je zde naprostá spokojenost. Obraz je čistý, jasný bez známek nečistot a podobně.

Audio  
Se zvukem je to stejné jako s obrazem - prostě bezvadný. Zejména originální zvuková stopa je famozní.

Bonusy  
Více jak hodina bonusového materiálu a ,narozdíl od prvního dílu, obsahují české titulky.Spokojenost.

Verdikt
Důstojné pokračování perfektní jedničky opět v parádním sběratelském provedení FAC. Co víc ještě dodávat.

   
Uživatel z e-shopu Alžběta Z. | 25.10.2017 13:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Klasika kterou člověk musí mít doma .-)

   
petar99 | 10.10.2017 18:23

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Phil P. | 2.9.2017 18:09

Balení  
well packed

Video  
very nice

Audio  
superb

Bonusy  
adequate

Verdikt
Highly Recommend for fans of the film, beautiful package!

   
blackevil4 | 1.9.2017 14:45

Balení  
Balenie je mimoriadne podarené, nádherne farebné. Graficky naozaj na vysokej úrovni. Len tak ďalej filmarena.

Video  
Po obrazovej stránke bluray ponúka presne to, čo zákazník od tohto formátu očakáva. Vysoké rozlíšenie a teda kopec detailov.

Audio  
Po zvukovej stránke sú všetky súčasné filmy na vysokej úrovni. Tento film taktiež nie je výnimkou a ponúka skvelé priestorové efekty a realistický zvuk.

Bonusy  
Bonusová výbava filmu zodpovedá náročnosti filmu. Ako z mnohých fanúšikov aj ja by som prijal ešte viac bonusových materiálov. tých nikdy nie je dosť.

Verdikt
Zakúpením tejto edície som si rozšíril zbierku o pekný kúsok s dobrým obrazom, zvukom a v peknom balení. Odporúčam ostatným.

   
brachus | 26.6.2017 11:28

Balení  
Další maximální FAC edice, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu s dalšími doplňky pro sběratele.

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy zde jsou takže spokojenost...................................................................

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 22.6.2017 18:35

Balení  
The slip has a great design, the embossed dinosaur skin is superb!!! It's pretty nice, that all the fullslips from Jurassic Park and World matches. A very-very nice collection!

Video  
I am satisfied about the high definition video on this edition, on a bigger television looks the picture good.

Audio  
The best thing is, that the disc containes a hungarian 5.1 audio (and many others), this is very important for me!

Bonusy  
It is okay, what the disc includes on bonuses, not all the films can have many hours on them, I think it is all right so. Its enough for me by this edition. The extra bonuses are really the cards, the booklet etc.

Verdikt
I can recommend the edition, this is a very-very nice item. For collectors a must buy! But it is not just for collectors, a simple blu-ray lover can buy it too.

   
capefear | 18.6.2017 15:12

Balení  
.............................................................................................................

Video  
................................................................................................................

Audio  
..............................................................................................................

Bonusy  
................................................................................................................

Verdikt
.............................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 30.5.2017 14:59

Balení  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Video  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Audio  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Bonusy  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Verdikt
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 30.5.2017 14:56

Balení  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Video  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Audio  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Bonusy  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Verdikt
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 30.5.2017 14:56

Balení  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Video  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Audio  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Bonusy  
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

Verdikt
Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook. Good movie, good edition and nice steelbook.

   
Roman | 23.5.2017 16:43

Balení  
Další luxusní vydání FAC edice,která opět nabízí něco navíc a jenom díky Filmaréněho ho tu máme v téhle nádherné edici.

Video  
Video je naprosto bez jakéhokoliv šumu,barevně stalí a moc pěkný obrazový přepis celkově to vypadá moc dobře,budete spokojeni.

Audio  
Zvuk je naprosto dokonalí,originální stopa je sice o něco lepší než dabingová,takže si to opravdu užijete.

Bonusy  
Bonusů tu spoustu najdete,je jich tu docela dost jsou v HDi v SD a mají aspoň české titulky,takže budete spokojeni.

Verdikt
Film,ktery mě překvapil už pi prvním vydání,tak nakonec nelituji,že jsem si ho koupil nyní znovu,je to stále skvělá podívaná.

   
guri008 | 22.5.2017 21:09

Balení  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Video  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Audio  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Bonusy  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Verdikt
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

   
guri008 | 22.5.2017 21:09

Balení  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Video  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Audio  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Bonusy  
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

Verdikt
Sice najslabsi film zo serie, no opat skvele spracovanie kolekcie - samozrejme, ze najlepsie vyzera fullslip, steelbook takisto velmi pekny, doplnkove materialy bezchybne.

   
shanvey | 22.5.2017 11:42

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
c.tucker | 16.5.2017 11:19

Balení  
Design steelbook si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný. FullSlip nejde ani popsat slovy, jak je perfektní, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Luboš1962 | 14.5.2017 18:15

Balení  
Celá séria je pekne graficky zladená, či už ide o krabičky alebo samotné steelbooky, ktoré majú lesklý povrch s embossovanými prvkami. Súčasťou balenia sú aj všetky doplnkové materiály bežné pre FAC edície - photobook, zberateľské kartičky atď...

Video  
Filmy boli točené na klasický materiál a prepis do HD je vynikajúci. Obraz je vo formáte, ktorý pokrýva celú plochu obrazovky, čo je podľa mňa pri takomto type filmov lepšie ako slíž 2,40 : 1.


Audio  
Anglický originál je výborný a zvuk vytvára dokonalú ilúziu tropického ostrova. Priestorové efekty sú dokonalé. Zvukovo pamätná je scéna s praskajúcim sklom.

Bonusy  
Na disku je bohatá nádielka bonusových materiálov, sčasti v HD, ale väčšinou v SD. Bohužiaľ všetko bez českej podpory, ale vďaka aspoň za anglické titulky.

Verdikt
Celá graficky zladená séria Jurských parkov určite patrí k tým najlepším vydavateľským počinom Filmareny.

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 14.5.2017 16:09

Balení  
Filmarena has released a wonerful Fullslipcase Edition, again and again. Nice colours, beautyfull Cover and Picture

Video  
I cannot say and rate the Video and Audio and Boni because I don't open my FACs Editions. What a pity that no german language / subtitles on it

Audio  
I cannot say and rate the Video and Audio and Boni because I don't open my FACs Editions. What a pity that no german language / subtitles on it

Bonusy  
I cannot say and rate the Video and Audio and Boni because I don't open my FACs Editions. What a pity that no german language / subtitles on it

Verdikt
It looks great from the outside, debossing / embossing, colours very intense. Slipcase is great handwork

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 8.5.2017 10:07

Balení  
Balení FAC edice opět nezklamalo, dobrým nápadem bylo použít více fotografií z natáčení se samotným Stevenem Spielbergem.

Video  
Obrazový přepis tohoto filmu na Blu-ray je z celé trojice filmů o Jurském parku nejslabší a jeví se mi méně ostrý, i když se to nedá tvrdit o všech záběrech. Formát obrazu 1,85:1.

Audio  
Zvuk je uložen na disku v angličtině DTS-HD Master Audio 7.1 a v češtině DTS-HD Master Audio 5.1, titulky jsou přidány české a anglické.

Bonusy  
Bonusového materiálu je tu opět tentokrát rekordní množství cca 300 min., což bude asi také důvodem pro horší kvalitu samotného filmového přepisu. V bonusech je možné využít anglické titulky, české tu nejsou.

Verdikt
Dvojka Jurského parku ve FAC se povedla, slabší obraz hlavního filmu, super zvuk a ultra rozsáhlé bonusy, které se mohly oddělit na samostatný disk - což je samozřejmě rozhodnutí filmového studia a FA to nemá možnost ovlivnit.

   
Aloman | 7.5.2017 23:25

Balení  
Velmi, velmi, velmi netrpělivě očekávaná edice! Parádní, opravdu parádní a kvalitní šubr. Motivy jsou zvoleny moc dobře.

Video  
I když se nejedná o "nový" film, tak i přesto se přepis povedl řekl bych na jedničku. Obraz je opravdu kvalitní.

Audio  
I zvuková stránka je na blu-ray přenesena ve vysoké kvalitě. Zvuk je povedený, mluvím zde o originální stopě.

Bonusy  
Bonusů se zde nachází celkem hodně, ale bohužel nejsou opatřeny českými titulky a zde to je teda obrovská škoda.

Verdikt
Velice povedená edice s mistrovským šubrem! Pěkný steelbook, velice povedené technické zpracování disku, jen zamrzí absence českých titulků u bonusů.

   
snoufik | 7.5.2017 22:00

Balení  
Na tuhle FAC kolekci Jurského Parku jsem se moc těšil, všechny tři edice jsou fantastické prostě paráda.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusová nabídka je vcelku bohatá u tohoto druhu titulu a prozradí i mnoho zajímavostí ze všech třech filmů.

Verdikt
Jsem hrdým vlastníkem všech tři edic Jurského Parku a jsem velice rád že je mám. Na poličce vypadají nádherně.

   
Rankin Fitch | 6.5.2017 19:38

Balení  
Další z FAC edic, u kterých je kvalita znát. Šubr s vloženým steelbookem a fotoknížkou uvnitř. Rozhodně do sbírky super.

Video  
Parádně čistý a vymazlený obraz, jak se na blu-ray sluší a patří. Kvalita tohoto typu je oproti jiným retroformátům znát. Škoda jen že disk je "původní" a nikdo si nedal práci s titulky u bonusů, když už i Universal dlouho bonusy titulkuje...

Audio  
To samé platí u audiostopy. Rozhodně stojí za zmínku původní stopa, český dabing jako doplněk kupodivu taky v pohodě.

Bonusy  
Slušná porcička bonusů na disku, bohužel neobsahují české titulky. Sice jde o studio Universal, ale ještě to je authoring z doby, kdy ještě titulky u bonusů nebyly. Bonusy však i tak nejsou úplně standard a kdoví jestli někdy budou. Takže palec nahoru!

Verdikt
Jak FAC, tak i BB edice jsou sběratelsky stále víc a víc populární. Rozhodně ani tahle nemůže ve sbírkách chybět, neboť klasiky typu JP nebo X-Men by každý sběratel prostě měl mít. :-)

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 3.5.2017 13:45

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 2.5.2017 12:44

Balení  
Opet tak jak jsme zvykli. Potisk krabicky se skvele hodi k filmu a hned je vedet o cem je rec. Takze super.

Video  
Krasne ciste video. Clovek ktery nevi o jak stary film se jedna, by hned nepoznal, ze film uz je starsiho data.

Audio  
Dabovana verze bez problemu. Zvuk pene vyvazeny, cisty a take dostatecne hlasity. Takze opet chvalim.

Bonusy  
Klasice sberatelske bonusy jako obvykle. Navic i na disku se najde nejaky ten material, takze super.

Verdikt
Pro me i tento dil bylo prvni seznameni, takze jsem si to uzil. Kam se hrabou soucasne filmy. Super zazitek

   
Uživatel z e-shopu Dominik P. | 1.5.2017 22:21

Balení  
Balení je dominantou tohoto FAC vydání. Krásný T-Rex a Velociraptor na přední straně. Steelbook pokračuje ve stylu Jurského Parku. Krásný lentikulární magnet a karty s fotografiemi velmi potěší.

Video  
Video je jako obvykle velmi kvalitní, ostré a scény ve tmě jsou přehledné. Sledováno na UHD televizi s HDR.

Audio  
Samotný soundtrack filmu je skvělý a tak HD audio na reproduktoru B&O bylo úžasným zážitkem. Sledováno s českým dabingem.

Bonusy  
Bonusy stejně jako v případě Jurského Parku velmi potěšily. Nahlédnutí do tvorby techniky filmu a speciálních efektů potěšilo.

Verdikt
Dvojku Jurského Parku mám velmi rád a patří k mým oblíbeným z dinosauří série. Samotné provedení této edice je něco, co sběratel nesmí minout. Jsem rád, že jsem si zakoupil tuto edici ve vysoké kvalitě s velkou sběratelskou hodnotou.

   
bearlol | 26.4.2017 14:50

Balení  
Comme toujours un paquet avec une protection exemplaire qui est de rigueur pour cette tres belle édition qui est vraiment réussie. Merci de mettre a chaque fois du papier bulle c'est vraiment indispensable pour ce Steelbook. Travail impeccable comme a chaque fois.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment donc pas de notation pour le coté vidéo ainsi que pour la bande son mais ce qui ne serais tardé et bien sur les bonus seront visionnés ultérieurement également.

Verdikt
Encore une fois, je vous remercie beaucoup pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition, qui, comme a chaque fois est exceptionnelle, bonne continuation et faite nous plaisir avec des titres qui sortent du lot et des Steelbooks de votre propre réalisation sans oublié des COLLECTOR'S BOX de qualités.

   
Uživatel z e-shopu Lars V. | 25.4.2017 10:06

Balení  
Thanks Filmarena for this great edition! great PQ, great Audio. also the package is awesome as always!

Video  
Thanks Filmarena for this great edition! great PQ, great Audio. also the package is awesome as always!

Audio  
Thanks Filmarena for this great edition! great PQ, great Audio. also the package is awesome as always!

Bonusy  
Thanks Filmarena for this great edition! great PQ, great Audio. also the package is awesome as always!

Verdikt
Thanks Filmarena for this great edition! great PQ, great Audio. also the package is awesome as always!

   
Speedo | 25.4.2017 08:35

Balení  
Balenie je velmi dobre spracovane film arena ako vzy nesklamala a dala si naozaj zalezat na tomho zberatelskom kuse

Video  
Video je na velmi vysokej urovni nakolko sa jedna o starsi film tak remaster sa podaril na vybornu

Audio  
Audio DTS-HD Master 7.1 anglicky nato ze je to starsi film som bol velmi milo prekvapeny vidno ze si dali zalezat aj po zvukovej stranke

Bonusy  
Bonusy nejako nesledujem iba ak je cas podstatny je film ale z casu na cas preco nie je ich tam dostatok

Verdikt
Dalsi vydareny zberatelsky kusok ktory urcite nesmie chybat v zbierke kazdeho filmoveho fajnsmekra

   
dusan_l | 24.4.2017 19:53

Balení  
Vyborne ako vzdy zabalena edicia s mnozstvom pridanych hodnot...od charakterovych karticiek az po super fullslipu zapadnutie do celkovej Jurskej edicie. Ukazkovo zabalene. Nie je co vytknut.

Video  
Krásny prepis zodpovedajúci roku vydania filmu. Bez problemov.

Audio  
Originálna zvuková stopa je perfektná. Zvukové efekty sú stále na dost vysokej úrovni.

Bonusy  
Kopu bonusovych materialov, ktore stoja za preskumanie.

Verdikt
Super edicia s polu s ostatnymi je to naprosta spicka medzi FA ediciami. VRELO DOPORUCUJEM!

   
Uživatel z e-shopu Murat K. | 24.4.2017 10:51

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 24.4.2017 10:29

Balení  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena TEAM un joli travail sur le FullSlip comme d'habitude

Video  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena TEAM un joli travail sur le FullSlip comme d'habitude

Audio  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena TEAM un joli travail sur le FullSlip comme d'habitude

Bonusy  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena TEAM un joli travail sur le FullSlip comme d'habitude

Verdikt
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena TEAM un joli travail sur le FullSlip comme d'habitude

   
Static | 24.4.2017 10:07

Balení  
Krasne zabalene so super obsahom

Video  
TOP

Audio  
TOP

Bonusy  
TOP

Verdikt
Super edicia do zbierky

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 22.4.2017 13:36

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Morin | 22.4.2017 12:01

Balení  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Video  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Audio  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Bonusy  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Verdikt
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

   
Milan89 | 22.4.2017 11:44

Balení  
Fullslip je opravdu užasný a zapadá do serie od FA, co mě ale dostalo je steelbook samotný tak nádherný kus plechu sem dlouho neviděl, líbí se my vyražené logo filmu a další zpracování tohoto kousku.

Video  
Video je na tomto Blu-ray disku naprosto vymazlené, zde nemám co bych dále vytknul, pět hvězdiček...

Audio  
Ve stejné úrovni jako VIDEO je i AUDIO hlavně co se originálního zvuku týče, Český dabing myslím že neurazí.

Bonusy  
Bonusový materiál tato edice obsahuje a je ho opravdu dost ale je tam jedno velké ale bonusy totiž nneobsahují českou podporu a jsou jen v SD kvalitě.

Verdikt
Chválim celou serii v podání FA všechny filmy k sobě v těchto edicích sednou a jsem rád za jejich pořízení.

   
Uživatel z e-shopu Evgeniy B. | 21.4.2017 08:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Beautiful fullslip with relieve effect doing perfect match with all the Jurassic FAC editions. Debossed and glossy steelbook. Additional content is beautiful and interesting. Perfect.

   
Dominico | 20.4.2017 13:58

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Ice07 | 20.4.2017 09:56

Balení  
Balení je opět luxusně provedené, opravdu velmi vysoká laťka u této limitované sběratelské edice s magnetem.

Video  
Obraz je na stáří filmu docela dobrý, i ve tmavých scénách je vše dobře vidět, ale některé trikové záběry jsou nepřehlédnutelné :-)

Audio  
Po zvukové stránce nemám co bych vytknul - originální mix je opravdu skvělý, řev ještěrek super a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy zde najdeme, ale bohužel bez české lokalizace, je to velká škoda. Bonusy ve formě FAC edice luxus.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici Jurského parku jako jeden z top produktů, opravdu v sérii FAC opravdu super vydání.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš D. | 19.4.2017 20:14

Balení  
Nadherna FAC edice musim povedat ze ak mi to prislo bol som happy :) krasna krabica a krasny steelbook.

Video  
Po pozreti musim ohodnotit iba kladne krasne cisty obraz film som si vychutnaval a vzil som sa do toho

Audio  
cz stopa super a original audio na dobrej aparature priam som sa citil ako v pralese medzi dinosaurami

Bonusy  
neviem nepozrel som nestiham ked som si objednal vsetky 3 FAC edicie nemam tolko casu to preluskat .

Verdikt
som nadseny z krasnych vsetkych 3 FAC edicii dokonca aj mojej manzelke sa zacali pacit tieto FAC edicie :)

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 19.4.2017 03:32

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 19.4.2017 03:32

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
polux2 | 18.4.2017 20:41

Balení  
Box: Steelbook. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Video  
Box: Steelbook. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Audio  
Box: Steelbook. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Bonusy  
Box: Steelbook. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

Verdikt
Box: Steelbook. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 1. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ne.

   
Uživatel z e-shopu David R. | 18.4.2017 16:05

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
PYROS | 18.4.2017 14:25

Balení  
Další skvělá FAC edice, nádherné balení, super steelbook, obraz i zvuk perfektní. Zabaleno od filmareny velmi dobře.

Video  
Další skvělá FAC edice, nádherné balení, super steelbook, obraz i zvuk perfektní. Zabaleno od filmareny velmi dobře.

Audio  
Další skvělá FAC edice, nádherné balení, super steelbook, obraz i zvuk perfektní. Zabaleno od filmareny velmi dobře.

Bonusy  
Další skvělá FAC edice, nádherné balení, super steelbook, obraz i zvuk perfektní. Zabaleno od filmareny velmi dobře.

Verdikt
Další skvělá FAC edice, nádherné balení, super steelbook, obraz i zvuk perfektní. Zabaleno od filmareny velmi dobře.

   
karl001 | 16.4.2017 14:43

Balení  
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  
Obrazová kvalita velice povedená.

Audio  
Originální zvuk v DTS-HD Master Audio jako vždy o 2 třídy lepší než dabing.

Bonusy  
Neviděl jsem.

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Jan P. | 15.4.2017 23:23

Balení  
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  
Obrazová kvalita velice povedená.

Audio  
Originální zvuk v DTS-HD Master Audio jako vždy o 2 třídy lepší než dabing.

Bonusy  
Neviděl jsem.

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
avatar | 14.4.2017 19:31

Balení  
Na bluray se obal docela povedl.Vnitřní airtwork je pěkný a jsou tam vyobrazeni dinosauři.Zadní strana klasika.

Video  
Oproti prvnímu a třetímu dílu se tady obraz moc nepodařilo vyčistit/a nebo se ani nechtělo/.Nejhorší kvalita z celé trilogie.

Audio  
Zvuková stopa na bluray je v originále DTS HD 7,1 a je opravdu dobrá,ale ani český dabing neurazí...

Bonusy  
Bonusů na bluray pár je,ale bohužel opět postrádají českou lokalizace.Takže určitě palec dolů a nic moc.

Verdikt
Celá série je moje srdcová záležitost a konečně jsme se jí také dočkali na bluray.Takže určitě doporučuji

   
Uživatel z e-shopu goose | 12.4.2017 14:39

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************