Hodnocení FAC #42 THE REVENANT E2 JOHN FITZGERALD FullSlip + Lentikulární magnet Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 47 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:1.3.2021
Uživatel z e-shopu Maciej S. | 1.3.2021 14:20

Balení  
Very unique quality, great release. Filmarena is the best release in the world. My favorite collector's shop from now on.

Video  
Technically sensational. The image of the razor, a crystal wonder. I recommend this release. A great job from Filmarena.

Audio  
Everything fine, top level, excellent quality. DTS-HD Master 7.1 is it! This is it! for my home theater and my ears.

Bonusy  
The best release in the world. The amount and quality of additives is satisfactory. A revelation for me.

Verdikt
A beautiful release. Very unique quality, great release. Filmarena is the best release in the world. Something amazing.

   
MarcX | 16.5.2018 16:06

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
radimdimo | 3.10.2017 19:56

Balení  
Vynikající práce. Krásné namodralé provedení fullslipu, poutavý steelbook, popracované prolínání postav na magnetu a veškeré další komponenty dělají obsahem i vzhledem z této edice krásné dílo.

Video  
A. G. Iñárritu je svým režijním vedením postav a kameramana už rozpoznatelný a stejně jako Birdman nám tu nabízí práci s ultraširokým ohniskem a krásnými lokacemi. Kvalita videa výborná.

Audio  
Dialogy, ruchy a hudba v souhře, prostorový zvuk se občas šikovně projeví v otevřených scenériích. Spokojenost. Dabing nehodnotím.

Bonusy  
Bonusy žel nemám nakoukány, přestože jsem se na ně chystal. Přítomny jsou, není jich však mnoho. Dokument je podpořen titulky.

Verdikt
Krásná edice vynikajícího filmu. Pořizoval jsem ji v létě 2016 pro společné shlédnutí s mojí přítelkyní, ale jak se stává, přítelkyně je pryč, a více než rok zabalená edice se dočkala unboxingu s jinou děvčicí, která tento snímek patřičně ocenila. Takže happyend. A film? Herecky na špičce, kamera vynikající, scenérie dechberoucí, příběh vtahující. Jeden z nejlepších filmů toho roku.

   
Uživatel z e-shopu Phil P. | 2.9.2017 18:07

Balení  
well packed

Video  
superb

Audio  
superb

Bonusy  
great items in the box

Verdikt
Highly Recommend for fans of the film, beautiful package!

   
Uživatel z e-shopu Tomáš K. | 25.8.2017 22:15

Balení  
Balení je opravdu krásné. ..................................................................


........

Video  
Video je opravdu skvěle nemá chybu. ..................................

......

.








...........

Audio  
Audio je velmi podařené tak jak má být !! .............................................................

Bonusy  
Bonusy jako vždy jsem neviděl takže nemůžu hodnotit. .................................................

Verdikt
No jsem opravdu šťastný že jsem ho sehnal. Děkuji za tu možnost. .....................................

   
capefear | 18.6.2017 13:44

Balení  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Marisa Prapotnich P. | 18.2.2017 19:38

Balení  
L’imballaggio è curato, l’oggetto è avvolto in fogli di pluriball,successivamente con del cartone il tutto messo nella scatola a sua volta riempita con materiale antiurto.
Reputo questo imballaggio ottimale e sicuro molto gradito da noi collezionisti che amiamo avere il prodotto integro e in perfette condizioni.
Grazie FA continuate così.

Video  

Belle immagini molto realistica la scena dell'incontro -scontro con l'orso studiata nei minimi dettagli.

Audio  
Audio sufficientemente calibrato e adatto al tipo di immagini e situazioni presenti nel film in una parola buono.

Bonusy  
Contenuti extra soddisfacenti e interessanti reputo siano importanti come completamento di una edizione.

Verdikt
Trovo sia stato fatto un buon lavoro su questo film sia per quanto riguarda il video che l’audio .
Interessanti anche gli extra.
Prodotto completo sotto ogni punto di vista,sono contenta dell’ acquisto fatto anche dal punto di vista estetico: curato nei dettagli ,edizione numerata e completa; inoltre l’ imballaggio è impeccabile.
Sicuramente acquisterò ancora su FA.Grazie

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 16.1.2017 16:45

Balení  
Great package, FA team always does a great job on the FAC items, I hope more and more nice releases come out in the future.

Video  
Great package, FA team always does a great job on the FAC items, I hope more and more nice releases come out in the future.

Audio  
Great package, FA team always does a great job on the FAC items, I hope more and more nice releases come out in the future.

Bonusy  
Great package, FA team always does a great job on the FAC items, I hope more and more nice releases come out in the future.

Verdikt
Great package, FA team always does a great job on the FAC items, I hope more and more nice releases come out in the future.

   
Radek Vrtal | 6.1.2017 20:42

Balení  
John Fitzgerald je pěknej křivák! A ta faleš na mě kouká i z FullSlipu! Jen do dneška nevím, kterej FullSlip je hezčí!!! :-)

Video  
Obraz fantastický. Náramě jsem si během sledování užíval kamaramenovu práci. Emmanuelu Lubezkimu by měli nechat pozlatit ruce a oči. Dlouho jsem neviděl takhle "vyprávět" kameru.

Audio  
Audio je 100%!!! Dokonalou práci kameramana ještě podtrhuje fantastická hudba Sakamota a Nicolaie!!!

Bonusy  
Bonusy jsem nesjížděl, nafilm jsem byl tak zvědav, že jsem ho měl hodně nestudovaný, ještě před shlédnutím

Verdikt
Leonardo snad konečně celý svět přesvědčil, že to je pan HEREC! Film je pecka a já děkuju FA, že ho získala pro FAC!!

   
Uživatel z e-shopu Lars V. | 3.12.2016 11:03

Balení  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Video  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Audio  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Bonusy  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Verdikt
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

   
jaturcat | 13.11.2016 10:06

Balení  
Co se týká zpracování této FAC edice - tak jednoznačně hodnotím jako PARÁDA ! Nádherný fullsplip doplňuje vcelku solidní Steelbook.

Video  
Jedná se o zcela nový film, takže po obrazové stránce nelze očekávat nic jiného než parádní obraz. A tak to také je.

Audio  
Se zvukem je to naprosto stejné jako s obrazem. Jak originální zvuková stopa, tak i český dabing jsou vynikající.

Bonusy  
Jeden bonus o délce cca 45 minut. Na takovýto film je to docela málo. Plusem je přítomnost české titulkové podpory.

Verdikt
Dokonalý film v dokonalém sběratelském balení. Škoda jen, že steelbook nemá nějaký emboss nebo deboss, ale to je jen drobnost.

   
Mormenel | 5.11.2016 19:40

Balení  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce Takže ať to pokračuje stejnym směrem.

Video  
Krásný ostrý obraz, krásné podání barev, bez filmového zrna, to je podívaná jedna básen, brilantní obraz 1080p full hd.

Audio  
Po zvukové stránce rovněž nemohu nic vytknout.

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Klasika, která nemůže chybět v žádné videotéce, tak jsem po ní sáhnul rovněž i já. Myslím, že k filmu se budu rád vracet.

   
karl001 | 25.10.2016 18:51

Balení  
Jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  
Obrazová kvalita velice povedená. ......................................................................................

Audio  
Originální zvuk v DTS-HD Master Audio jako vždy o 2 třídy lepší než dabing.

Bonusy  
Bonusový materiál také výborný - ve full HD a CZ podporou! ..............................................

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).
Obrazová kvalita velice povedená.
Originální zvuk v DTS-HD Master Audio jako vždy o 2 třídy lepší než dabing.
Bonusový materiál také výborný - ve full HD a CZ podporou!

   
c.tucker | 24.10.2016 10:53

Balení  
FullSlip je pecka nad pecky. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Uživatel z e-shopu Vasily P. | 17.10.2016 21:02

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 6.10.2016 14:44

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu MARGRI L. | 1.10.2016 20:55

Balení  
super rien a redire

Video  
nickel

Audio  
bien mais manque des piste audio francaise

Bonusy  
super

Verdikt
dans l ensemble de tres bon produit

   
Uživatel z e-shopu Anders B. | 28.9.2016 09:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jonathan C. | 25.9.2016 06:03

Balení  
Great product, very good quality, highly recommended, love it. Keep up the good work and thank you for all you do.

Video  
Great product, very good quality, highly recommended, love it. Keep up the good work and thank you for all you do.

Audio  
Great product, very good quality, highly recommended, love it. Keep up the good work and thank you for all you do.

Bonusy  
Great product, very good quality, highly recommended, love it. Keep up the good work and thank you for all you do.

Verdikt
Great product, very good quality, highly recommended, love it. Keep up the good work and thank you for all you do.

   
guri008 | 23.9.2016 20:08

Balení  
Nemozem dat nic ine ako plny pocet hviezd za balenie - jedinou drobnou vyhradou je rovnaky artwork disku a vnutra steelbooku (takze len drobnost). Doplnkove materialy super.
Audio a video bez pripomienok, z bonusov by som prijal par desiatok minut navyse.

Video  
Nemozem dat nic ine ako plny pocet hviezd za balenie - jedinou drobnou vyhradou je rovnaky artwork disku a vnutra steelbooku (takze len drobnost). Doplnkove materialy super.
Audio a video bez pripomienok, z bonusov by som prijal par desiatok minut navyse.

Audio  
Nemozem dat nic ine ako plny pocet hviezd za balenie - jedinou drobnou vyhradou je rovnaky artwork disku a vnutra steelbooku (takze len drobnost). Doplnkove materialy super.
Audio a video bez pripomienok, z bonusov by som prijal par desiatok minut navyse.

Bonusy  
Nemozem dat nic ine ako plny pocet hviezd za balenie - jedinou drobnou vyhradou je rovnaky artwork disku a vnutra steelbooku (takze len drobnost). Doplnkove materialy super.
Audio a video bez pripomienok, z bonusov by som prijal par desiatok minut navyse.

Verdikt
Nemozem dat nic ine ako plny pocet hviezd za balenie - jedinou drobnou vyhradou je rovnaky artwork disku a vnutra steelbooku (takze len drobnost). Doplnkove materialy super.
Audio a video bez pripomienok, z bonusov by som prijal par desiatok minut navyse.

   
shanvey | 20.9.2016 15:04

Balení  
FAC edície k filmu revenant sú nádherné. Celkový obsah a vzhľad edície je super.

Video  
Perfektný obraz

Audio  
Perfektný zvuk. Cz dabing som ešte neskúšal ale originál je perfektný.

Bonusy  

Verdikt
Nádherná fac edícia ktorá patrí medzi tie najkrajši ktoré vo filmarena collection vyšli.

   
brachus | 17.9.2016 12:49

Balení  
Další maximální FAC edice, perfektní steelbook ukrytý v originálním full slipu s dalšími doplňky pro sběratele.

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen.........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy zde jsou, zvláště kladně hodnotím českou titulkovou podporu, takže spokojenost..............

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
snoufik | 14.9.2016 20:04

Balení  
Velmi pěkné balení. Steelbook vypadá z obou stran skvěle.Takhle to má vypadat.To se pak kupuje jedna radost.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusů je zde dostatek, jsou opatřeny českými titulky, takže spokojenost. Dozvíme se o natáčení, o hercích atd.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 11.9.2016 13:24

Balení  
Very nice outlook, the embossed things on the fullslip are amazing. I can't decide, that edition #1 or #2 is better. Both are nice!

Video  
I am satisfied about the high definition video on this edition, on a bigger television looks the picture very good.

Audio  
No any hungarian audio track or subtitle... Thats not so good, but the english track sounds pretty well.

Bonusy  
It is okay, what the disc includes on bonuses, not all the films can have many hours on them, I think it is all right so.

Verdikt
Nice edition, much more, than the amaray case or a single steelbook. Extras are great! For collectors or filmlovers a must have piece.

   
john connor | 11.9.2016 12:36

Balení  
FAC se již delší dobu snaží oživit náš trh s blu-ray. Tuto snahu oceňuji, a tak podpořím každý titul koupí.

Video  
Video kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Nezachytil jsem přítomnost vad.

Audio  
Audio kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Hodnotím pouze originální zvukovou stopu.

Bonusy  
Vždy potěší, pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Musím říct, že jsem s tímto vydáním opravdu velice spokojen a rád jsem zařadil tento titul do své kolekce.

   
Uživatel z e-shopu Radek Š. | 10.9.2016 21:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Aloman | 7.9.2016 13:29

Balení  
Další z pěkných edic, nyní film Revenant. A opět velmi kvalitní práce. Moc pěkně udělaný šubr, pěkný steelbook a vše okolo.

Video  
Jde o nový film, takže zde nic jiného než super kvalitu ani nelze očekávat a myslím, že to bylo splněno. Já jsem spokojený.

Audio  
Jako u video, jde o nový film, takže zde nic jiného než super kvalitu ani nelze očekávat a myslím, že to bylo splněno. Já jsem spokojený.

Bonusy  
Na disku jsou bonusy, teda spíše bonus (je zde pouze jeden) v délce asi třičtvrtě hodiny). Pravda je, že u takového filmu jsem čekal něco víc...

Verdikt
Verdikt je jednoznačně pozitivní. Edice vysoce kvalitní, po technické stránce není absolutně co vytknout, spokojenost.

   
bearlol | 6.9.2016 19:09

Balení  
As always the parcel is very well done with bubble wrap to protect this very beautiful edition which is gorgeous.

Video  
The video quality is living up to my expectations, you will enjoy, colorimetry is very very good as well as the contrast, everything is impeccable to be installed comfortably on your sofa.

Audio  
The audio quality is living up to my expectations and in French, that's great, you will enjoy, DTS sound is really perfect, everything is impeccable to be installed comfortably on your sofa and turn up the volume.

Bonusy  
Bonuses are not necessary to enjoy the movie, but a making of, as this can make the experience much more interesting of movie.

Verdikt
You have surpassed the rendering is really beautiful to put alongside the Heart of the Ocean very good graphic choices as well as colors, again, thank you very much for your work, it's always a pleasure to receive a very nice edition, which like every time is exceptional good luck and happy we made with titles that stand out and Steelbooks your own achievement without forgotten COLLECTOR'S BOX qualities.

   
Luboš1962 | 6.9.2016 17:37

Balení  
Opäť krásny počin od Filmareny. Steelbook je u oboch verzií rovnaký, avšak FullSlip aj photobook sa líši a je len na vkuse zákazníka, ktorý uprednostní. Edícia s Fitzgeraldom je možno graficky krajšia, Hugh Glass je zasa hlavná postava.

Video  
Tak tu naozaj niet čo riešiť, obraz je skutočne vynikajúci a farebné tóny sú také, že naozaj evokujú zimnú atmosféru na ďalekom severe. Vynikajúca kamera.

Audio  
Zvuk, či už anglický originál alebo stopa s českým mixom, sú skutočne silnou stránkou tohoto disku. Drsné prírodné prostredie dáva vyniknúť priestorovým zvukovým efektom a načisto ma dostala aj zvuková kulisa v interiéri pevnosti.

Bonusy  
Bonusy sú asi najväčším sklamaním disku. Myslím, že keďže ide o silný titul distribuovaný veľkým štúdiom, mohli byť oveľa bohatšie. Ak nerátam fotogalériu (čo považujem za zbytočný bonus všeobecne u všetkých diskov), je tu len jeden trištvrtehodinový dokument, ktorý je skôr zameraný ako ekologický apel.

Verdikt
Dosť drsný príbeh z amerického severu o pomste a jej zmysle nám naservírovala Filmarena v krásnej FAC edícii, ktorá je opäť ozdobou každej domácej zbierky.

   
Ice07 | 6.9.2016 14:37

Balení  
Nelze jinak než super kladně hodnotit tuto edici FAC - je opět úžasná, skvělá jako ostatní edice. Prostě bomba.
Jako edice první.

Video  
Po obrazové stránce nemám co vytknout. Prostě super, i ve tmavých scénách je vše dobře viditelné. :-))

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, orignální stopa je úžasná a český dabing je také povedený.

Bonusy  
Bonusů moc není, možná by si tento snímek zasloužil více, ale lepší než nic, distributor by to měl asi řešit.

Verdikt
Celkově tuto edici hodnotím jako jednu z top edic, opravdu velké díky týmu FAC a jsem rád, že ji mám.

   
Beyonder | 4.9.2016 19:30

Balení  
Velice povedena edice, určitě doporučuji každému kdo ma možnost získat a zařadit do sbírky :) jinak zvuk a obraz perfektní :)

Video  
Velice povedena edice, určitě doporučuji každému kdo ma možnost získat a zařadit do sbírky :) jinak zvuk a obraz perfektní :)

Audio  
Velice povedena edice, určitě doporučuji každému kdo ma možnost získat a zařadit do sbírky :) jinak zvuk a obraz perfektní :)

Bonusy  
Velice povedena edice, určitě doporučuji každému kdo ma možnost získat a zařadit do sbírky :) jinak zvuk a obraz perfektní :)

Verdikt
Velice povedena edice, určitě doporučuji každému kdo ma možnost získat a zařadit do sbírky :) jinak zvuk a obraz perfektní :)

   
dusan_l | 4.9.2016 12:15

Balení  
Vsetky FAC-zavisly vedia o com pisem je to sratka bomba ako kazda jedna FAC.

Video  
Po vizualnej stránke vsetko v poriadku! Obraz priam prekrasny ako aj priroda v nom.

Audio  
Audio ako sa patri, susedia asi radost nebudu mat.

Bonusy  
Bonusy jsou tu jen dva, 44 minutový filmový dokument s cz titulky a galerie.

Verdikt
Film v kombinacii s FAC je naprosta bomba!

   
Uživatel z e-shopu Jiří Š. | 3.9.2016 19:54

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Simon J. | 3.9.2016 10:09

Balení  
I love this almost as much as the Hugh Glass edition

Video  
Perfect

Audio  
Perfect

Bonusy  
Perfect

Verdikt
As with the Hugh Glass and all the previous purchases I am over the moon with this edition amazing

   
Uživatel z e-shopu Maria Inês M. | 1.9.2016 11:41

Balení  
Its very good, ive seen better though,

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Good rrlease

   
Uživatel z e-shopu Jakub M. | 31.8.2016 19:57

Balení  
Skvěle zapadá do konceptu kolekce Revenant. Vedle edice s Leonardem vypadá famózně. Překvapily fotky v knížečce s větším prostorem pro Hardyho. Co se obrazu a zvuku týče opět paráda.

Video  
Skvěle zapadá do konceptu kolekce Revenant. Vedle edice s Leonardem vypadá famózně. Překvapily fotky v knížečce s větším prostorem pro Hardyho. Co se obrazu a zvuku týče opět paráda.

Audio  
Skvěle zapadá do konceptu kolekce Revenant. Vedle edice s Leonardem vypadá famózně. Překvapily fotky v knížečce s větším prostorem pro Hardyho. Co se obrazu a zvuku týče opět paráda.

Bonusy  
Skvěle zapadá do konceptu kolekce Revenant. Vedle edice s Leonardem vypadá famózně. Překvapily fotky v knížečce s větším prostorem pro Hardyho. Co se obrazu a zvuku týče opět paráda.

Verdikt
Skvěle zapadá do konceptu kolekce Revenant. Vedle edice s Leonardem vypadá famózně. Překvapily fotky v knížečce s větším prostorem pro Hardyho. Co se obrazu a zvuku týče opět paráda.

   
Uživatel z e-shopu Zoltan N. | 31.8.2016 17:15

Balení  
Remek kiadvány, nagyon jól néz ki a fullslip is, és a lentis mágneses lap is. A videóra nem lehet panasz, a hangra is csak maximum annyi, hogy nincs magyar vonatkozás a lemezen. A extrák miatt viszont annál inkább, hisz nem vitték túlzásba. Összességében nagyon korrekt a cucc, csak ajánlani tudom.

Video  
Remek kiadvány, nagyon jól néz ki a fullslip is, és a lentis mágneses lap is. A videóra nem lehet panasz, a hangra is csak maximum annyi, hogy nincs magyar vonatkozás a lemezen. A extrák miatt viszont annál inkább, hisz nem vitték túlzásba. Összességében nagyon korrekt a cucc, csak ajánlani tudom.

Audio  
Remek kiadvány, nagyon jól néz ki a fullslip is, és a lentis mágneses lap is. A videóra nem lehet panasz, a hangra is csak maximum annyi, hogy nincs magyar vonatkozás a lemezen. A extrák miatt viszont annál inkább, hisz nem vitték túlzásba. Összességében nagyon korrekt a cucc, csak ajánlani tudom.

Bonusy  
Remek kiadvány, nagyon jól néz ki a fullslip is, és a lentis mágneses lap is. A videóra nem lehet panasz, a hangra is csak maximum annyi, hogy nincs magyar vonatkozás a lemezen. A extrák miatt viszont annál inkább, hisz nem vitték túlzásba. Összességében nagyon korrekt a cucc, csak ajánlani tudom.

Verdikt
Remek kiadvány, nagyon jól néz ki a fullslip is, és a lentis mágneses lap is. A videóra nem lehet panasz, a hangra is csak maximum annyi, hogy nincs magyar vonatkozás a lemezen. A extrák miatt viszont annál inkább, hisz nem vitték túlzásba. Összességében nagyon korrekt a cucc, csak ajánlani tudom.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 30.8.2016 22:53

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
both version of the revenant are top, but i miss the glossi effect in this version. but in large and whole this is a very beautiful version with very good extras. thanks filmarena. keep it up!

   
Uživatel z e-shopu Zuzana K. | 30.8.2016 21:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Morin | 30.8.2016 13:15

Balení  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Video  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Audio  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Bonusy  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Verdikt
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 30.8.2016 13:13

Balení  
Encore une fois une très jolie édition de la part de l'équipe de Filmarena , FullSlip soigné comme à leurs habitudes , c'est du parfait travail :)

Video  
Encore une fois une très jolie édition de la part de l'équipe de Filmarena , FullSlip soigné comme à leurs habitudes , c'est du parfait travail :)

Audio  
Encore une fois une très jolie édition de la part de l'équipe de Filmarena , FullSlip soigné comme à leurs habitudes , c'est du parfait travail :)

Bonusy  
Encore une fois une très jolie édition de la part de l'équipe de Filmarena , FullSlip soigné comme à leurs habitudes , c'est du parfait travail :)

Verdikt
Encore une fois une très jolie édition de la part de l'équipe de Filmarena , FullSlip soigné comme à leurs habitudes , c'est du parfait travail :)

   
avatar | 30.8.2016 12:26

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Suprový obraz do posledních detailů. Pokud máte pořádnou televizi s FULL HD rozlišením, tak je to pastva pro oči.

Audio  
nadherny film a skvele natocene specialni kamerou s dlouhymi zabery bez jedineho strihu!Tento film zarazuji do zlateho fondu svetove kinematografije!K tomu ve skvelem steelbooku,vsem doporucuji!

Bonusy  
Jeden dokumentární filmeček a pár fotek. Dokument postačuje. Škoda jen že není delší, zajímala by mě třeba práce v maskérně apod. Ale jsem spokojen.

Verdikt
. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   
Dezz66 | 30.8.2016 10:22

Balení  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu goose | 30.8.2016 10:21

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************

   
PYROS | 30.8.2016 10:12

Balení  
Od filmareny zabaleno perfektně. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé.

Video  
Od filmareny zabaleno perfektně. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé.

Audio  
Od filmareny zabaleno perfektně. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé.

Bonusy  
Od filmareny zabaleno perfektně. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé.

Verdikt
Od filmareny zabaleno perfektně. Vynikající FAC balení. Mockrát děkuji za tuto edici. Zvuk i obraz naprosto dokonalé.

   
Dominico | 30.8.2016 10:02

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Jiří H. | 27.8.2016 11:46

Balení  
Všechno v pořádku a super

Video  
BR kvalita

Audio  
Nemá chybu

Bonusy  
Vše v pořádku

Verdikt
Rozdhoně kupte