Hodnocení FAC #75 CREED Edition 3 HARDBOX (E1 + E2) Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 21 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:10.8.2020
Uživatel z e-shopu Samuel G. | 10.8.2020 18:10

Balení  
PERFECT

Video  
PERFECT

Audio  
PERFECT

Bonusy  
PERFECT

Verdikt
PERFECT

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 21.5.2020 15:13

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Die Hard Box mit den Fullslips sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Aus diesen Gründen kann ich dieses Produkt uneingeschränkt empfehlen und sollte das Herz eines jeden Sammlers höher schlagen lassen. Danke.

   
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 12.5.2019 17:48

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great package!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Mike T. | 20.5.2018 23:04

Balení  
Beautiful artwork. Silky darks. Eye-catching! Everything and more you expect for a Premium from FAC.

Video  
Excellent!!! Only thing better would be 4K remaster but I don't see it available yet. Very happy with quality.

Audio  
DTS HD MASTER: Excellent! Only thing better would be Atmos but not needed for most people including me.

Bonusy  
Very long and interesting. Many to see and enjoy. Considering the price it's very good and acceptable.

Verdikt
Very nice artwork and packaging. Great job in shipping to make sure of no damage. Received in timely manner.

   
MarcX | 16.5.2018 14:15

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-1799Kč = 100%, 1800-2299Kč = 95%, 2300-2699Kč = 90%, 2700-2999č = 80%, 3000-3999Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 14.10.2017 09:24

Balení  
well packed and recieved. all blu ray collectors know how some companies can pack steelbooks very poorly but not filmarena.

Video  
great video. all blu ray collectors know how very important video quality is and filmarena definitely dont dissapoint

Audio  
great inclusion of HD audio. all blu ray collectors know how important great sound is and filmarena have included all the right options

Bonusy  
great bunch of bonus features. a lot of care has been taken to look after the special features and all collectors will enjoy.

Verdikt
awesome product from an awesome company. please keep up the great work as you already are and i will keep buying

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 9.9.2017 10:15

Balení  
Absolutely great Packaging. Great embossing/debossing, great colors. You will feel the handmade production.Absolutely great edition

Video  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Audio  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Bonusy  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Verdikt
I can give only 5 stars for the Packaging in case of my personal opinion. Boni are always the same MEGA packs like cads, booklet, gimmicks..this is absolutely great and rar in the whole world of cellcting steelbook. an must have

   
Aloman | 12.8.2017 21:29

Balení  
Hardbox obsahujíce obě vydané edice, které vyšly samostatně. Hezký je i steelbook a celá kolekce se povedla.

Video  
Obrazová stránka disku je velmi vydařená, jde o nový film, takže vlastně standard. Pěkný, čistý obraz.

Audio  
Zvuková stránka disku je také velmi povedená, platí zde to samé, co u obrazu, jde o nový film, takže standard.

Bonusy  
Na disku jsou celkem tři bonusy a to v celkové délce necelé třičtvrtě hodiny. Potěšující je, že jsou všechny opatřeny českými titulky.

Verdikt
Kvalitní hardbox obsahující obě samostatně vydané edice, s výborným technickým zpracováním a s otitulkovanými bonusy. Takže vše v pořádku, spokojenost.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 2.8.2017 01:18

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
snoufik | 14.7.2017 18:44

Balení  
Steelbook je pěkný, líbí se mi jeho přední i zadní motiv, spokojen jsem i s vnitřním artworkem. Samotná FAC edice je také pěkně udělaná, sladěná do detailů. Další parádní HardBox šel na poličku k ostatním :P

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusy jsem zatím neměl čas prohlédnout. Snad během dlouhých zimních večerů bude čas a dostanu se k nim.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook a FAC edice do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda.

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 6.7.2017 02:08

Balení  
Superb boxset and just the right size. The boxart is crisp and clear, and it's made of high quality material.

Video  
The video is superior to a lot of locally purchased Blu-ray discs, as they are sharper with deeper colors.

Audio  
Audio is crisp and clear with little to no distortion. You can really hear the hits which explode with a boom or thud.

Bonusy  
Love all of the goodies (all editions, art cards, booklets, etc...) that it comes with. You couldn't ask for more bang for your buck.

Verdikt
Great product with tons of goodies (all editions, art cards, booklets, etc...). Additionally, this boxset is just the right size. A+++

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 1.7.2017 13:24

Balení  
Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it. Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it.

Video  
Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it. Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it.

Audio  
Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it. Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it.

Bonusy  
Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it. Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it.

Verdikt
Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it. Nice Steam book, nice edition, quite like it and enjoy it.

   
Ice07 | 23.6.2017 14:18

Balení  
Obě dvě edice jsou opět skvěle připravené FAC edice, opět drží velmi vysoký standard, přidaná hodnota je opravdu super.

Video  
Po obrazové stránce nemám co bych vytknul, i ve tmavých scénách je vše dobře viditelné. Opravdu super.

Audio  
Po zvukové stránce nemám co bych vytknul, český dabing je povedený a mix originlní stopy, je perfektní.

Bonusy  
Bonusy jsou - necela hodka a dokonce jsou opatřeny i českými titulkami. Myslím, že bonusů může být vždy více.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici v pořadí 75 jako velmi povedenou, opravdu super, jsem rád, že ji mám. Doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Rafal S. | 22.6.2017 18:58

Balení  
Ok

Video  
Ok

Audio  
Ok

Bonusy  
Ok

Verdikt
Ok

   
bearlol | 21.6.2017 14:21

Balení  
As always a package with an exemplary protection which is of rigour for this very beautiful edition which really is successful. Thank you to put paper bubble each time, it is really essential for Steelbooks. Parcel in conformity has my waitings like by the speed of company DHL.

Video  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Verdikt
Once again, I thank you much for your work, it is always a pleasure of receiving a very beautiful edition. But even more important when the products are good qualities. Good continuation and made us of the titles which dissociates competition.

   
Uživatel z e-shopu David R. | 21.6.2017 12:20

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Murat K. | 21.6.2017 11:41

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 21.6.2017 11:19

Balení  
Encore une fois un très bon travail de la part de la filmarena Team un très bon travail de détails sur l'édition

Video  
Encore une fois un très bon travail de la part de la filmarena Team un très bon travail de détails sur l'édition

Audio  
Encore une fois un très bon travail de la part de la filmarena Team un très bon travail de détails sur l'édition

Bonusy  
Encore une fois un très bon travail de la part de la filmarena Team un très bon travail de détails sur l'édition

Verdikt
Encore une fois un très bon travail de la part de la filmarena Team un très bon travail de détails sur l'édition

   
karl001 | 20.6.2017 18:59

Balení  
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  
Obrazová kvalita velice povedená. .

Audio  
Originální zvuk v DTS-HD Master Audio jako vždy o 2 třídy lepší než dabing. .

Bonusy  
Neviděl jsem. .

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Morin | 20.6.2017 11:44

Balení  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Video  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Audio  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Bonusy  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Verdikt
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

   
capefear | 18.6.2017 15:21

Balení  
..........................................................................................................

Video  
.......................................................................................................

Audio  
........................................................................................................

Bonusy  
.......................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................................