Hodnocení READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (4K Ultra HD + Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 11 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.7.2021
Uživatel z e-shopu Rudolf Š. | 8.7.2021 00:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
homerun | 4.2.2020 14:16

Balení  
Docela zajímavé baleni. Do rukou dostanete steelbook a po otevření v něm naleznete disky s filmem a bonusový disk.

Video  
Opravdu povedené video. 3D na plátně také zajímavé. Obraz krásně čistý a ostrý bez známek chyb. Výborné

Audio  
Podobné hodnocení jako u videa. Originální zvuková stopa je parádní. Českou jesm nezkoušel a nehodnotím

Bonusy  
V tomto balení naleznete i bonusový disk. Bonusy mají české titulky a jsou docela dlouhé a zajímavé.

Verdikt
Vynikající edice celého filmu ve které naleznete vše od 3d až po UHD disk s filmem a to vše za dobrou cenu.

   
Uživatel z e-shopu Karel F. | 11.1.2020 10:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
polux2 | 10.9.2019 17:47

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: staticke. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: staticke. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: staticke. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: staticke. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: staticke. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Martin T. | 27.6.2019 05:50

Balení  
Super

Video  
Nemá chybu

Audio  
Bezvadné

Bonusy  
Pecka

Verdikt
Všem doporučuji

   
PajaCz | 13.5.2019 21:29

Balení  
Tohle je jeden z filmů, které jsem koupil jen na základě hodnocení (předtím jsem ho neviděl) a dobře jsem udělal!!! Boží film! A ten Steelbook k tomu oldschoolovýmu feelingu filmu taky skvěle sedí.

Video  
Jelikož jsem nezachytil ani desetinu všech těch super odkazů, tak si ten film pustím ještě párkrát, nicméně obraz je naprostá bomba!

Audio  
Tenhle film je prostě audiovizuální orgasmus. Skvělá muzika, zvuky rychlých aut, železných T-Rexů a podobně. Dejte si to naplno, ať si užijou i sousedi!

Bonusy  
Až je mi stydno, ale ještě jsem si ty bonusy nestihnul pustit. Ale na kartě píšou, že je tam přes 90 minut bonusů a jelikož je to od Warner Bros. (čili to vydává Magic Box), tak budou i otitulkovaný. Takže se těším.

Verdikt
Tímhle filmem se Steven Spielberg zase vrátil na vrchol. Je to fakt jízda. A pokud máte rádi filmy (a hry a starší muziku atd.), tak si ho užijete dvojnásob.

   
Uživatel z e-shopu tomask | 3.2.2019 09:43

Balení  
Perfektní steelbookové blu-ray balení s vnějším a vnitřním tématickým potiskem. Disky mají barevně odlišný potisk se znakem jednotlivých klíčů, takže super. Takto by to mělo vypadat vždy s nějakým nápadem, nikoliv jen suše nápis.

Video  
Obrazová kvalita všech tří disků je na nejvyšší úrovni, takže max. spokojenost. Žádné obrazové ruchy apod..

Audio  
Originální zvuková stopa je super a na UHD dokonce v Dolby Vision, takže super. Český dabing je velmi povedený. Bohužel česká zvuková stopa a taktéž i zvukové stopy ostatních jazyků mimo originální jsou ve velmi malém datovém toku. Zde tedy kritika na tvůrce disku a rovněž distributora, kteří nás okrádají o kvalitnější zážitek v mateřském jazyku.

Bonusy  
Bonusů je zde mnoho a hlavně mají českou podporu v podobě titulků. Takže za mě spokojenost. Takto to má vypadat.

Verdikt
Velmi povodený akční sci-fi snímek s vynikajícími obrazovými a zvukovými triky. Takovýchto filmů více.

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 8.11.2018 17:44

Balení  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Peter P. | 12.8.2018 10:41

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jan W. | 5.8.2018 13:05

Balení  
Perfektní steelbook s anglickým J-Cardem a barevně odlišenými disky- BD-hnědé, 3DBD-černé a UHDBD-zelené. Super design.

Video  
Jsou tu 3 možnosti jak film shlédnout a každá za to stojí. UHDBD navíc obsahuje Dolby Vision a je na 100Gb disku.

Audio  
Dolby Atmos 7.1.4 je maximum, co můžete chtít a i na neAtmosových aparaturách si zvuku žijete obzvlášť, když jsou ve filmu tuny zvukových efektů.

Bonusy  
Je zde skoro dvouhodinový making of, který rozebírá natáčení film do nejmenšího detailu. Navíc jsou zde české titulky.

Verdikt
Ready Player One se Spielbergovi opravdu povedl. Ve filmu nic nechybí a je v něm spousta napětí i humoru. V tomto steelbooku... Povinost pro každého fillmového fanouška.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 29.7.2018 11:06

Balení  
Another great packaging from Filmarena and these items always get delivered with great care and attention.

Video  
I have not yet seen this film and i look forward to watch it in 4k, I am sure this Steven Spielberg film will be great.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is awesome and gone are the days of just basic Dolby Digital.

Bonusy  
Like all modern movies released these days there are plenty of bonus items to keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great Steelbook from Filmarena in 4k. Keep up the good work and keep pricing low for future releases.