Hodnocení STAR WARS: Vzestup Skywalkera Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice (2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 55 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:21.9.2021
Uživatel z e-shopu David R. | 21.9.2021 11:38

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Lukáš Š. | 11.6.2021 07:13

Balení  
V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdikt
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 30.5.2021 09:49

Balení  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
každy fanušik Star Wars musi mat v zbierke.odporučam------------------------------------------------

   
Miloš Danihelka | 17.4.2021 10:53

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Edwin P. | 5.4.2021 19:43

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
jaturcat | 22.3.2021 10:22

Balení  
Po delší době opět velmi pěkný steelbook a s debossem na přední straně. Povedený je i potisk vnitřních stran.

Video  
Obraz i zvuk je u tohoto pokračování ságy naprosto perfektní. Nelze vůbec nic vyčíst. Vlastně jsem ani nic jiného neočekával.

Audio  
Obraz i zvuk je u tohoto pokračování ságy naprosto perfektní. Nelze vůbec nic vyčíst. Vlastně jsem ani nic jiného neočekával.

Bonusy  
Jeden poctivě dvouhodinový dokument a několik krátkých . Celkem více jak dvě a půl hodiny a s českými titulky.

Verdikt
S kvalitou provedení steelbooku jsem nadmíru spokojen. Excelentní je i technická kvalita samotného filmu.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 10.3.2021 18:56

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Aloman | 7.3.2021 22:36

Balení  
Steelbook je povedený, to je bez připomínek. O "nové sérii" si můžeme myslet svoje, ale steelbook se povedl :)

Video  
Po stránce obrazové je to samozřejmě první liga, výborný, kvalitní obraz, jde o nový velkofilm, takže by to ani jinak nešlo.

Audio  
Po stránce obrazové platí to samé, zvuk na vysoké úrovni, především tedy originální stopa, ale ani český dabing není k zahození.

Bonusy  
Bonusů je zde veliké množství, mají vyhrazen svůj disk a je to znát. Bonusy jsou opatřeny českými titulky, takže vše OK.

Verdikt
Steelbook, technická stránka disku je naprosto bez připomínek, kvalitu filmu samotného je již trochu něco jiného :)

   
Uživatel z e-shopu David K. | 6.3.2021 10:24

Balení  
Další skvělý steelbook Film areny s debossem Star Wars na přední straně, vnitřní strana taky povedená, potisk disků trochu zamrzí.

Video  
Obraz se tady neskutečně povedl. Místy je tak vypiplaný, že až hraničí s kvalitou 4K disků. Takže maximální spokojenost.

Audio  
Originální zvuková stopa je perfektní. Česká zvuková stopa je víceméně v pořádku. Pouze mohl být použit lepší kodek, alespoň např. DTS či Dolby Digital Plus. Český dabing je super.

Bonusy  
Bonusů je zde vcelku dosti, cca dvě a půl hodiny a to vše na zvláštním bonusovém disku. Hlavní je, že mají bonusy českou podporu v podobě titulků. Takže spokojenost.

Verdikt
Povedený film, který uzavírá celou ságu rodu Skywalkerů nesmí chybět ve sbírce žádnému fanouškovi Hvězdných válek.

   
Uživatel z e-shopu István R. | 1.3.2021 07:50

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  
A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  

A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  
A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt

Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Ivan S. | 20.2.2021 12:32

Balení  
jedná se o balení snů...

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
výborný film, kvalitní a rychle doručené a bezpečně zabalené zboží

   
becanmar | 19.2.2021 11:33

Balení  
Jako musím říct, že steelbook je daleko povedenšjčí než film stamotný. Úžasně graficky zpracované, a prostš SW do sbírky.

Video  
Jako video na vysoké úrovni, je vidět, že točeno ve scenériích, než ve studio a to se samozřejmě projeví.

Audio  
Viděl jsem v originále i dabingu, za mne i dabing dobrý, efekty taky dobré i při boji se světelnými meči.

Bonusy  
Nějaké bonusy na disku nalezneme, osobně je moc nepreferuji, nemám na ně čas a zabírají místo pro kvalitu filmu.

Verdikt
NO jak jsem posal, film je fakt bída, ale je to Star Wars, hezký steelbook, takže prostě jsem ho do sbírky zařadil.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 2.2.2021 19:13

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Tommy070707 | 15.1.2021 19:42

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 4.11.2020 18:46

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
petar99 | 28.10.2020 11:35

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Sergejs G. | 28.7.2020 20:01

Balení  
Stilnoe, limitirovannoe, kollekcionnoe izdanie v Steelbook 9 filma sagi ''Star Wars''. Krasivo i kačestvenno.

Video  
Video 1080p Full HD, 16:9, 2.39:1. Čistaja i jasnaja kartinka , bez cifrovih ogrehov. Polnoe sootvetstvie formatu.

Audio  
Audio v originale, anglijskij, DD 5.1, dublirovan na češskij i polskij. S horošej lokalizaciej effektov.

Bonusy  
Dlja ljubitelej dopolnitelnih materialov v izdanie dobavlen bonusnij disk na 165 minut, s anglijskim jazikom i subtitrami na češskom i polskom.

Verdikt
Visokokačestvennoe, kollekcionnoe izdanie, na dvuh diskah, v Steelbook 9 filma sagi ''Star Wars''. Rekommenduju v kollekciju.

   
Uživatel z e-shopu István R. | 21.7.2020 10:30

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  

A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  
A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  
A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt

Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Marián K. | 3.7.2020 11:36

Balení  
Obe strany steelbooku krasne, predná sami paci viac :)

Video  
FHD obraz vynikajuci

Audio  
Znacne ma sklamalo ze dokonca povodne znenie nie je v DTS-HD MA, len DD 5.1

Bonusy  
Vynikajuci 2h dokument z prierezu celou sagou, par skvelych scen zo zakulisia natacania, ktore nie su ani v minulom 6 BD filmovom baleni

Verdikt
Trosku rozporuplne, ako balenie a jeho obsah, tak ako cela "novy trilogia". Fanusikov ale urcite potesi.

   
corwin78 | 24.6.2020 10:22

Balení  
Steelbook je tradičně pěkný, solidní potisk, stejně tak potisk disků v pohodě. Krabička trůní v papírovém rukávu - vše tak jak to má být, žádné výhrady. Menu disků je jednoduché, vkusné.

Video  
Videu nelze nic vytknout, coloristé odvedli skvělou práci, komprese je bez chyby - pokud máte kvalitní televizi, užijete si skvělý obraz.

Audio  
Český zvuk tradičně neposlouchám, takže ani nehodnotím. Anglický originál zní dobře, 5.1 mix je velmi povedený - ale jen v DVDčkovém DD5.1, když film je natočen v Dolby ATMOS? Disney si z nás dělá srandu - za to jde hvězda dolů, protože od SW filmu očekávám nekompromisní technickou kvalitu, v zásadě referenční disk.
K českým titulkům tentokrát nemám připomínky.

Bonusy  
Nálož bonusů je více než dostatenčná, prostor separátního bonus disku je dobře využit. Velmi těší české titulky - tak to má vypadat.

Verdikt
Celkově je toto vydání velmi pěkné, až na ten nešťastný DD5.1 zvuk - tady je vidět, jak na nás Disney kašle.
Kvalita filmu samotného, to už je jiná pohádka - dle mého názoru množství WTF momentů přesáhlo rozumnou mez a nezachrání to ani návrat Císaře Palpatina a Lando Calrissiana. Nicméně pro každého SW fandu je to povinná položka ve sbírce, takže co se dá dělat.

   
Uživatel z e-shopu Jerzy S. | 18.6.2020 14:50

Balení  

Velmi dobře zabalené, díky čemuž balíček dorazil nepoškozený. Použití speciálního formovaného polystyrenu si zaslouží zvláštní chválu.

Video  
Video hodnotím dobře , protože představuje dobrý způsob produktu, který jsem si koupil, a jsem spokojený.
Chybí pouze 3d, což výrazně snižuje hodnotu vydání. Je škoda, že se nejedná o německé 3D vydání

Audio  
Také hodnotím AUDIO dobře, protože pro tento typ filmu chybí vždy nejvyšší úroveň pro jiné jazyky než angličtinu.

Bonusy  
Hodnocuji BONUSY na 3,5, protože při výrobě tohoto typu filmů je jich vždy mnoho, ale vždy se v tomto typu produkce prodává tentýž titul několikrát později, počet bonusů se zvyšuje.

Verdikt

Celkově lze shrnout, že moje VERDICT je celkem dobré hodnocení. V budoucnu doufám, že všechny části Star Wars vyjdou v samostatných sběratelských ocelářských knihách 4k + 3D + 2D + doplňky jako Allita

   
Rankin Fitch | 17.6.2020 10:43

Balení  
Steelbook je vždy prostě steelbook - to v praxi znamená v rámci sbírky NEJVÍC. Takže to platí i v tomto případě. Díky za něj.

Video  
Parádně čistý a vymazlený obraz, jak se na novinku sluší a patří. Kvalita Blu-ray je oproti jiným retroformátům znát.

Audio  
To samé platí u audiostopy. Rozhodně stojí za zmínku původní stopa, český dabing jako doplněk samozřejmě dobrej..

Bonusy  
Kopa bonusů na extra disku, dokonce i s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Pro majitele celé série ve steelbooku je další díl v podstatě povinností, proto jsem neváhal ani vteřinu, tohle chybět nemůže.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 9.6.2020 18:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 8.6.2020 16:28

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Super!

   
Uživatel z e-shopu Martin M. | 7.6.2020 00:32

Balení  
krasny steelbook

Video  
hezky obraz

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
super film

   
Uživatel z e-shopu Wojciech P. | 3.6.2020 16:38

Balení  
Full professionalism. The product is packaged so that others could learn from you how to send parcels.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
I definitely recommend buying from filmarena.cz . Full professionalism when it comes to purchase, shipping and contact.

   
Uživatel z e-shopu Petr B. | 3.6.2020 11:36

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
snoufik | 31.5.2020 10:08

Balení  
Je skvělé, že tato kultovní sága dostala steelbooky, a že se dostaly na náš trh. Steelbook je velmi povedený, zvolené motivy jsou skvělé. Výborná práce.

Video  
Obrazová stránka je samozřejmě skvělá, kdyby tomu bylo jinak, bylo by to velké zklamání. Je vidět, že je těmto filmům věnována velká péče.

Audio  
Stránka zvuková je samozřejmě také velmi kvalitní - myšlena je originální zvuková stopa. Vše šlape tak jak má, spokojenost.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook do sbírky. Velice mne potěšilo že se k nám dostal steelbook s nápisem na hřbetu a přední straně.

   
Uživatel z e-shopu Ludek B. | 30.5.2020 10:16

Balení  
Baleni je bez debat, baleno tak aby prezilo i hazeni na poste. Steelbook hezky barevny. Skoda, ze nebyl pridan 3D disk.

Video  
Jako novy film je sam o sobe kvalitne natoceny, takze obraz bez debat je skvely, takze nemam opetovne co vytknout.

Audio  
Opetovne zvuk je perfektni, ruchy a prekrasna hudba J.Williamse je skvela. Disk je skvely sam o sobe.

Bonusy  
Opetovne dost velka davka bonusu s titulky, pri kterych si clovek zase dozvi vice ze sveta Star Wars a samotneho vzniku filmu.

Verdikt
Film sam o sobe neni zrovna ze vsech dilu ten nejkvalitnejsi, ale patri k tomu lepsimu. Takze takovy standartni steelbook a film.

   
Uživatel z e-shopu Jana T. | 29.5.2020 10:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Marián Ján K. | 28.5.2020 00:08

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
PajaCz | 27.5.2020 10:09

Balení  
Vše perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost se zakoupeným zbožím. Doporučuji všem fanouškům k zakoupení.

Video  
Vše perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost se zakoupeným zbožím. Doporučuji všem fanouškům k zakoupení.

Audio  
Vše perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost se zakoupeným zbožím. Doporučuji všem fanouškům k zakoupení.

Bonusy  
Vše perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost se zakoupeným zbožím. Doporučuji všem fanouškům k zakoupení.

Verdikt
Vše perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost se zakoupeným zbožím. Doporučuji všem fanouškům k zakoupení.

   
stano | 26.5.2020 17:51

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu michal P. | 26.5.2020 10:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Richie | 22.5.2020 12:13

Balení  
Splnilo očekávání...................................................................................

Video  
Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání...................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Radovan V. | 21.5.2020 16:14

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lukáš M. | 20.5.2020 18:33

Balení  
Koniec jednej mojej najobľúbenejšej ságy.Veľká vesmírna sci-fi akčná jazda s našimi obľúbenými hrdinami. Z môjho pohľadu skalného fanúšika Star Wars, ktorý sleduje maximum ostatných zdrojov som si film užil (aj po druhý krát v kine) ,ale aj tak mám pocit ,že mi tam niečo chýba... Pre bežného diváka to bude určite uponáhľané a ako už sme však v priebehu sledovania sequelovej trilógie odhalili, už tak málo vysvetľujúcý štýl je doplnený nutnosťou pátrať po informáciách najmä v encyklopédiách, románoch alebo komiksoch. Film sa ani nedá nejak veľmi kritizovať tvorcovia stavili viac menej na istotu a J.J. Abramas asi vela času nemal a tiež mu to asi pekne pokazil Rian Johnson v "The Last Jedi"... Škoda je aj, že sme na konci nevideli veľký duel Imperator vs. Rey & Kylo to by bolo EPIC! ,alebo viac Jedi ForceGhost v podobe Obi-Wana,Anakina atď :) a k tomu soundtrack "Duel of Fates". IX epizóda je ten najväčší fan-service aký mohol J.J. Abrams natočiť. Tvorcov veľmi obdivujem za to,že sa na túto veľkú cestu dali pretože to muselo byť fakt tažké ukončiť tento príbeh a treba povedať ,že sa fakt snažili...Videné 18.12.2019 predpremiéra 2D titulky / 🚀👌🤺🔝🙏👀💙

Video  
Koniec jednej mojej najobľúbenejšej ságy.Veľká vesmírna sci-fi akčná jazda s našimi obľúbenými hrdinami. Z môjho pohľadu skalného fanúšika Star Wars, ktorý sleduje maximum ostatných zdrojov som si film užil (aj po druhý krát v kine) ,ale aj tak mám pocit ,že mi tam niečo chýba... Pre bežného diváka to bude určite uponáhľané a ako už sme však v priebehu sledovania sequelovej trilógie odhalili, už tak málo vysvetľujúcý štýl je doplnený nutnosťou pátrať po informáciách najmä v encyklopédiách, románoch alebo komiksoch. Film sa ani nedá nejak veľmi kritizovať tvorcovia stavili viac menej na istotu a J.J. Abramas asi vela času nemal a tiež mu to asi pekne pokazil Rian Johnson v "The Last Jedi"... Škoda je aj, že sme na konci nevideli veľký duel Imperator vs. Rey & Kylo to by bolo EPIC! ,alebo viac Jedi ForceGhost v podobe Obi-Wana,Anakina atď :) a k tomu soundtrack "Duel of Fates". IX epizóda je ten najväčší fan-service aký mohol J.J. Abrams natočiť. Tvorcov veľmi obdivujem za to,že sa na túto veľkú cestu dali pretože to muselo byť fakt tažké ukončiť tento príbeh a treba povedať ,že sa fakt snažili...Videné 18.12.2019 predpremiéra 2D titulky / 🚀👌🤺🔝🙏👀💙

Audio  
Koniec jednej mojej najobľúbenejšej ságy.Veľká vesmírna sci-fi akčná jazda s našimi obľúbenými hrdinami. Z môjho pohľadu skalného fanúšika Star Wars, ktorý sleduje maximum ostatných zdrojov som si film užil (aj po druhý krát v kine) ,ale aj tak mám pocit ,že mi tam niečo chýba... Pre bežného diváka to bude určite uponáhľané a ako už sme však v priebehu sledovania sequelovej trilógie odhalili, už tak málo vysvetľujúcý štýl je doplnený nutnosťou pátrať po informáciách najmä v encyklopédiách, románoch alebo komiksoch. Film sa ani nedá nejak veľmi kritizovať tvorcovia stavili viac menej na istotu a J.J. Abramas asi vela času nemal a tiež mu to asi pekne pokazil Rian Johnson v "The Last Jedi"... Škoda je aj, že sme na konci nevideli veľký duel Imperator vs. Rey & Kylo to by bolo EPIC! ,alebo viac Jedi ForceGhost v podobe Obi-Wana,Anakina atď :) a k tomu soundtrack "Duel of Fates". IX epizóda je ten najväčší fan-service aký mohol J.J. Abrams natočiť. Tvorcov veľmi obdivujem za to,že sa na túto veľkú cestu dali pretože to muselo byť fakt tažké ukončiť tento príbeh a treba povedať ,že sa fakt snažili...Videné 18.12.2019 predpremiéra 2D titulky / 🚀👌🤺🔝🙏👀💙

Bonusy  
Koniec jednej mojej najobľúbenejšej ságy.Veľká vesmírna sci-fi akčná jazda s našimi obľúbenými hrdinami. Z môjho pohľadu skalného fanúšika Star Wars, ktorý sleduje maximum ostatných zdrojov som si film užil (aj po druhý krát v kine) ,ale aj tak mám pocit ,že mi tam niečo chýba... Pre bežného diváka to bude určite uponáhľané a ako už sme však v priebehu sledovania sequelovej trilógie odhalili, už tak málo vysvetľujúcý štýl je doplnený nutnosťou pátrať po informáciách najmä v encyklopédiách, románoch alebo komiksoch. Film sa ani nedá nejak veľmi kritizovať tvorcovia stavili viac menej na istotu a J.J. Abramas asi vela času nemal a tiež mu to asi pekne pokazil Rian Johnson v "The Last Jedi"... Škoda je aj, že sme na konci nevideli veľký duel Imperator vs. Rey & Kylo to by bolo EPIC! ,alebo viac Jedi ForceGhost v podobe Obi-Wana,Anakina atď :) a k tomu soundtrack "Duel of Fates". IX epizóda je ten najväčší fan-service aký mohol J.J. Abrams natočiť. Tvorcov veľmi obdivujem za to,že sa na túto veľkú cestu dali pretože to muselo byť fakt tažké ukončiť tento príbeh a treba povedať ,že sa fakt snažili...Videné 18.12.2019 predpremiéra 2D titulky / 🚀👌🤺🔝🙏👀💙

Verdikt
Koniec jednej mojej najobľúbenejšej ságy.Veľká vesmírna sci-fi akčná jazda s našimi obľúbenými hrdinami. Z môjho pohľadu skalného fanúšika Star Wars, ktorý sleduje maximum ostatných zdrojov som si film užil (aj po druhý krát v kine) ,ale aj tak mám pocit ,že mi tam niečo chýba... Pre bežného diváka to bude určite uponáhľané a ako už sme však v priebehu sledovania sequelovej trilógie odhalili, už tak málo vysvetľujúcý štýl je doplnený nutnosťou pátrať po informáciách najmä v encyklopédiách, románoch alebo komiksoch. Film sa ani nedá nejak veľmi kritizovať tvorcovia stavili viac menej na istotu a J.J. Abramas asi vela času nemal a tiež mu to asi pekne pokazil Rian Johnson v "The Last Jedi"... Škoda je aj, že sme na konci nevideli veľký duel Imperator vs. Rey & Kylo to by bolo EPIC! ,alebo viac Jedi ForceGhost v podobe Obi-Wana,Anakina atď :) a k tomu soundtrack "Duel of Fates". IX epizóda je ten najväčší fan-service aký mohol J.J. Abrams natočiť. Tvorcov veľmi obdivujem za to,že sa na túto veľkú cestu dali pretože to muselo byť fakt tažké ukončiť tento príbeh a treba povedať ,že sa fakt snažili...Videné 18.12.2019 predpremiéra 2D titulky / 🚀👌🤺🔝🙏👀💙

   
polux2 | 20.5.2020 10:28

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ano. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ano. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ano. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ano. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ano. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Peter K. | 20.5.2020 00:08

Balení  
Super hodnotné

Video  
Kvalita zodpovedajúca cene

Audio  
Zvuk super Užil som si pôvodnú verziu

Bonusy  
Nehodnotím objektívne, nepozeral som

Verdikt
Pekné dielo, som veľmi spokojný

   
guri008 | 19.5.2020 11:29

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vojtěch S. | 18.5.2020 23:25

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Michal C. | 18.5.2020 20:49

Balení  
Pěkný steelbook i artwok. Potisk na blurey je také dobrý, líbí se mi že bonusy jsou černobýlé jsou k tomuhle filmu a zároveň dávají na je vo že jsou to bonusy.

Video  
film je dobře rozostřený. Kvalita filmu i s bonusy je skvělá dobře se na to kouká. Postavy jsou dobře rozostřené. Je to ůžasný zážitek z filmu, a věřím že ve 4K vy to bylo eště lepší.

Audio  
Zvuk je dobrý, dobře se poslouchá. Cz dabing je skvělý, dobře se na tom vyhrály. Dá se říct že je to podobný zážitek jak z kyna. A korát doma.

Bonusy  
Bonusy jsou skvělé, vylepší tím zážitek z filmu. Když člověk ví jak se natáčel celý film. Kdo si film koupí doporučuji se podívat na bonusy stojí za to. A korát je škoda že tam nejsou i vystřižené s cény.

Verdikt
Je to můj první film ve steelbooku. Pokud je někdo velký fanoušek filmů nebo Star wars. Tak doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Radek Š. | 18.5.2020 15:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
haamunaptra | 18.5.2020 14:46

Balení  
Moc pěkný steelbook, který využívá debossovaný nápis i parciální lak u hlavních postav filmu. Vnitřní artwork jistě také potěší každého fanouška. Krásný kousek!

Video  
Ve full HD disk nabízí precizní přepis, obraz je pěkně ostrý s živými barvami, je opravdu škoda, že se u nás stále nenabízí možnost 4K UHD blu-ray přepisu. Tyto filmy si o něj přímo říkají :-)

Audio  
Hvězdička dolů za kompresní Dolby Digital audio stopu jak v českém, tak i dokonce v originálním znění. V zahraničí klasický blu-ray disk disponuje sedmikanálovým DTS-HD Masterem, který je o třídu výš, což zamrzí.

Bonusy  
Tady maximální spokojenost. Dvouhodinový dokument mapuje velmi podrobně nejen vznik filmu, ale ohlíží se také do minulosti napříč Skywalkerovou ságou, takže na fanoušky jistě dýchne patřičná dávka nostalgie. Je zde ještě několik dalších kratších dokumentů z natáčení. Bonusy mají skoro dvě a půl hodiny a jsou opatřeny českými titulky.

Verdikt
Poslední Star Wars film nabízí vše, co by si od něj fanoušci mohli přát, škoda, že jsme se museli tímto dílem s rodinou Skywalkerů rozloučit :-) Disk s filmem je po obrazově stránce vybaven velmi dobře, zamrzí jen méně kvalitní originální stopa v porovnání se zahraničními edicemi. Bonusy jsou rozhodně zajímavé a je jich dostatek, jak by si tento film zasloužil. Vše zabaleno v pěkném plechovém kousku. Doporučuji!

   
Uživatel z e-shopu Gabriel H. | 18.5.2020 10:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvelý film, až na zvuk DD 5.1, očakával by som pri tomto titule Dolby Atmos.

   
Luboš1962 | 17.5.2020 19:19

Balení  
Steelbook s debossovaným názvom filmu je pozitívum, ale súčasne musím povedať, že ten s predchádzajúcim filmom bol oveľa krajší. Súčasťou je aj J-card, ktorý čiastočne steelbook chráni pred poškriabaním.

Video  
Obraz nemôže byť pri Star Wars iný ako dokonalý. Aj keď nemám 4K, považujem za neseriózne, že pri tak kľúčovom titule Disney rozhodol, že u nás 4K alebo 3D nebude. Je to obraz toho, za čo ešte stále považujú naše krajiny.

Audio  
Opäť diskriminácia nášho trhu - žiaden HD zvukový formát, dokonca ani anglický originál. Zvuk, aj ten dabingový, je síce dobrý, ale znateľne tichší ako by sme u SW čakali, čo si všimli aj zahraničné recenzie.

Bonusy  
Základom bonusového disku je vyše dvojhodinový dokument, prepájajúci natáčanie filmu s prestrihmi na pôvodnú trilogiu. Okrem neho sú tam ešte kratšie dokumenty, všetko s českými titulkami.

Verdikt
Podaktorí "experti" na čsfd tento film zhadzujú, pre mňa je to dôstojné zavŕšenie štyridsaťročnej filmárskej cesty. A pri záverečných minútach aj "ukápla nějaká ta slza nostalgie".

   
Uživatel z e-shopu Špicl V. | 17.5.2020 16:15

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Matej M. | 17.5.2020 11:56

Balení  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Video  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Audio  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Bonusy  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Verdikt
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

   
Uživatel z e-shopu Josef V. | 17.5.2020 11:36

Balení  
Strašně moc zabalené

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Tomáš S. | 17.5.2020 11:19

Balení  
Další skvělý steelbook Filmareny s debossem Star Wars na přední straně, vnitřní strana taky povedená, potisk disků trochu zamrzí.

Video  
Obraz se tady neskutečně povedl. Místy je tak vypiplaný, že až hraničí s kvalitou 4K disků. Takže maximální spokojenost.

Audio  
Zvuk pouze v Dolby Digital? Jak česky tak anglicky? To je trochu málo na film takového formátu. Tady se někde stala chyba...

Bonusy  
Ohromné množství bonusů! Rozhodně potěší 2hodinový dokument The Skywalker Legacy mapující celou ságu. Vše je otitulkované, takže spokojenost.

Verdikt
Povedený film, který uzavírá celou ságu rodu Skywalkerů nesmí chybět ve sbírce žádnému fanouškovi Hvězdných válek.

   
v_6661 | 17.5.2020 10:41

Balení  
Balenie, skvelé, pekné, účelné....

Video  
Video, super obraz...

Audio  
Audio, tu mám výhradu. Originál audio 640kbps???? WTF?

Bonusy  
Bonusy, vyčerpávajúce a skvelé...

Verdikt
Všetko v poriadku až na originálnu audio stopu...

   
Uživatel z e-shopu Tomáš Č. | 17.5.2020 10:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Martin L. | 16.5.2020 19:49

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Adam D. | 16.5.2020 10:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Perfektní blu ray na který jsem se těšil! Úžasné a zajímavé bonusy na samostatném disku.

   
Uživatel z e-shopu tomask | 13.5.2020 13:20

Balení  
Krásné steelbookové blu-ray vydání s debossem STAR WARS na přední straně. Vnitřní artwork povedený. Pouze bonusový disk potištěný černobíle místo barevně, což je trochu vada na kráse.

Video  
Zde není co vytknout jako většině filmům točených v poslední době. Obraz je na špičkové úrovni bez nějakých zásadních vad.

Audio  
Originální zvuková stopa je perfektní. Česká zvuková stopa je víceméně v pořádku. Pouze mohl být použit lepší kodek, alespoň např. DTS či Dolby Digital Plus. Český dabing je super.

Bonusy  
Bonusů je zde vcelku dosti, cca dvě a půl hodiny a to vše na zvláštním bonusovém disku. Hlavní je, že mají bonusy českou podporu v podobě titulků. Takže spokojenost.

Verdikt
Závěrečný díl Skywalkerovi ságy, který se povedl, byť zmínky o původní scénáři jsou velmi zajímavé a mohlo vše dopadnou jinak s epičtějším závěrem. Pouze škoda, že v ČR nevyšel tento titul též v 3D nebo ve 4K jako v zahraničí.