Hodnocení FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 10 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:16.11.2022
jaturcat | 16.11.2022 10:32

Balení  
Sice čekací doba na tuto edici byla velmi, velmi dlouhá. Nicméně kvalita stojí za to. Opravdu luxusní kousek do sbírky FAC.

Video  
Obraz je velmi pěkný a čistý, bez kazů apod.. Hodnotím jen bluray verze. Bohužel UHD zatím nevlastním.

Audio  
Originální zvuková stopa je naprosto dokonalá. Český dabing je také povedený, i když 1. díl má jiný dabing než 2 a 3. díl.

Bonusy  
Bonusů je zde opravdu velké množství. Je zde i samostatný bonusový bluray disk. Většina má i české titulky.

Verdikt
Opravdu nádherná speciální edice, která bude chloubou této unikátní kolekce FAC. Jen škoda těch dlouhých termínů a slabé komunikace....

   
Uživatel z e-shopu Maciej S. | 18.9.2022 17:08

Balení  
The work provided by the filmarena team can be a model for others. The package is perfectly packed and very well secured. This is how you should pack, an example for others.

Video  
Beautiful, sharp 4K image. The image of the razor, a crystal wonder. I recommend this release. A great job from Filmarena.

Audio  
Everything fine, top level, excellent quality. A feast for the ears! This is it! for my home theater and my ear

Bonusy  
The bonuses for this release are a masterpiece. A really good job for FILMARENA. Rich extras give only pleasure.

Verdikt
A wonderful release, a number of add-ons never seen before.. The work provided by the filmarena team can be a model for others. Very unique quality, great release. Filmarena is the best release in the world. My favorite collector's shop from now on.

   
linciCZE | 1.9.2022 22:58

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
snoufik | 22.8.2022 18:11

Balení  
S balením jsem naprosto spokojený, protože je opravdu luxusní. Tato filmová klasika si to opravdu zasloužila. Parádní Maniacs Box edice která je doslova úžasná.

Video  
Obrazová stránka u tohoto filmu je naprosto dokonalá a není ji proto co vytknout . Perfektní zážitek který je i ve 4K.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost veliká.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Pro sběratele nutnost, pro náhodné kupující rozhodně produkt u kterého se nemohlo sáhnout vedle. Prostě pecka edice.

   
becanmar | 2.8.2022 10:35

Balení  
Nádherně graficky zpracovaný Boxset, doporučuji všem fanouškům zařadit tuto povedenou edici do sbírky.

Video  
V dnešní době už se jedná opravdu o vizuální skvosty, ale je také důležité věnovat pozornost televizi, na které je film pouštěn.

Audio  
Používám pouze soundbar se subouferem a já jsem naprosto spokojen, efekty vyzní velmi pěkně, dabing je v pohodě.

Bonusy  

Osobně velký fanda bonusů nejsem, možná proto že na ně nemám tolik času, takže za mne jsou dostačující.

Verdikt
Sečteno, podtrženo, edice od FA prostě opět nezklamala. Jak se říká, je radost s vámi obchodovat a těším se na další.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 3.7.2022 10:05

Balení  
Hodnocení: FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Získejte 5 kreditů

Za správně vložené hodnocení na tento produkt získáte 5 kreditů do svého zákaznického konta.

Video  
Hodnocení: FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Získejte 5 kreditů

Za správně vložené hodnocení na tento produkt získáte 5 kreditů do svého zákaznického konta.

Audio  
Hodnocení: FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Získejte 5 kreditů

Za správně vložené hodnocení na tento produkt získáte 5 kreditů do svého zákaznického konta.

Bonusy  
Hodnocení: FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Získejte 5 kreditů

Za správně vložené hodnocení na tento produkt získáte 5 kreditů do svého zákaznického konta.

Verdikt
Hodnocení: FAC #159 NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI - TRILOGIE k 35. výročí MANIACS BOX Steelbook™ Kolekce Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (3 4K Ultra HD + 4 Blu-ray)

Získejte 5 kreditů

Za správně vložené hodnocení na tento produkt získáte 5 kreditů do svého zákaznického konta.

   
capefear | 30.6.2022 10:28

Balení  
S........................................................................................................

Video  
U......................................................................................................

Audio  
P.......................................................................................................

Bonusy  
E......................................... ..........................................................

Verdikt
R............................................... ....... Více než důstojné balení. Tato klasická trilogie dostala od Filmarény maximální péči, za což jim velmi děkuji.

   
guri008 | 29.6.2022 10:38

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Milan K. | 27.6.2022 12:08

Balení  
a megszokott sérülés- és atombiztos csomagolás. buborékfólia, hungarocel koporsó… bármit túlél, köszi

Video  
gyönyörű, kristálytiszta kép. ez a minimum, amit egy blu-ray/uhd lemeztől elvár az ember. és ezt maradéktalanul meg is kapja.

Audio  
szuperül szól, szépen megdolgoztatja a hangfalakat. csengő magasak, dübörgő mélyek… ahogy lennie kell.

Bonusy  
jó kis extra tartalmak, élmény a film kulisszái mögé látni picit. kivágott jelenetek, riportok, látványtervek… szuper

Verdikt
méltó köntös egy szuper filmsorozathoz. gyönyörű fényképezés, remek színészek… igazán jól fog mutatni a gyűjteményben.

   
Uživatel z e-shopu David R. | 27.6.2022 10:39

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
+++++++++++++++++++++++++++++++++:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++±++++++++++++++++++++++++++++++